Personaliseerbare grillpan - 28 x 28 cm - PFAS-vrij

1910p

De Primecook grillpan van 28 x 28 cm met de veilige anti-aanbaklaag zonder PFAS is ook personaliseerbaar. De groene personaliseerbare grillpan beschikt over een stevig geklonken handgreep die niet heet wordt en niet los gaat zitten.

Vanzelfsprekend is ook de personaliseerbare grillpan voorzien van de nieuwste Ecoshield-coating welke PTFE, PFOA en nikkelvrij is. Grillen zonder extra vet of olie. Mager, vetarm en echt gezond koken doe je in een Primecook pan. De personaliseerbare grillpan is geschikt voor alle hittebronnen: gas, inductie, elektrische- en keramische kookplaten en mag zelfs in de oven.

De grillpan is bij gebruik niet alleen veilig voor de gezondheid, ook het milieu wordt een dienst bewezen. Duurzaam geproduceerd, een lange levensduur dankzij de slijtvaste coating, energiezuinig en volledig recyclebaar omdat er geen schadelijke, niet afbreekbare stoffen in de pan zitten. 

De personaliseerbare grillpan is gemakkelijk afwasbaar met warm water en wat afwasmiddel. De bedrukking wordt met laser aangebracht, is veilig en slijtvast.

Door deze personaliseerbare grillpan te voorzien van een opdruk bestaande uit twee regels eigen tekst, maak je de pan echt uniek. Een mooie herinnering aan een speciaal moment, of een origineel verjaardagscadeau, Valentijnscadeau, moederdag- of vaderdaggeschenk.

Bij bestelling van meer pannen van dit type, voor elk exemplaar de gewenste tekst ingeven (2 stuks is 2 x tekstinvoer).

Personaliseer je aankoop!

Voor slechts 12,00 per artikel

0 / 25
0 / 25

65,60 incl. BTW

De Primecook anti-aanbak grillpan van 28 cm is dé grillpan voor de dagelijkse keuken! Deze pan beschikt over een EcoShield anti aanbaklaag en warmt snel gelijkmatig op voor uitstekende kook- en bakresultaten zonder kleven. De pfas-vrije coating is zo hard dat zelfs metalen spatels geen probleem zouden vormen.

Met deze personaliseerbare grillpan bereid je voor 4 personen groenten, vis, vlees of andere gerechten. 

Was de pan af als deze is afgekoeld. Gebruik hiervoor warm water met een beetje afwasmiddel. Zo blijft de keramische laag in topconditie.
Gebruik liever geen schuurspons of schurende reinigingsmiddelen. Een zachte spons of doek is meer dan genoeg om de personaliseerbare grillpan te reinigen. De grillpan mag in de vaatwasser, maar afwassen met de hand voorkomt eventuele inwerking van agressieve reingingsmiddelen.

Primecook is Duurzaam & Gezond

Primecook is het merk voor iedereen die écht gezond wil koken! Alle pannen hebben een veilige EcoShield anti-aanbaklaag. Die is gemaakt met natuurlijke grondstoffen, zoals klei, mica en azijn en bevat geen PFOA, lood, nikkel of cadmium. Primecook gaat nog een stapje verder en gebruikt géén enkele PFAS-soort. Iets wat helaas nog steeds in de meeste anti-aanbakpannen wél het geval is! In deze personaliseerbare grillpan is daar dus absoluut geen sprake van.

Technische specificaties

Artikelnummer
1910p