Personaliseerbare grillpan - 28 x 28 cm - PFAS-vrij

1910p

Personaliseerbare grillpan, anti-aanbak van 28cm bij 28cm met één handvat en nieuwe Ecoshield-coating welke PTFE, PFOA en nikkelvrij is. Personaliseer je pan met twee regels unieke eigen tekst! De pan in geschikt voor alle soorten hittenbronnen: gas, inductie, elektrische en keramische kookplaten en oven.

Veilig in gebruik en voor de gezondheid en milieu en bijzonder geschikt voor vetarm koken.

De personaliseerbare grillpan is zeer geschikt voor de magere, vetarme en gezonde keuken en verandert de smaak van het eten niet. De personaliseerbare grillpan is gemakkelijk afwasbaar met warm water en wat afwasmiddel. De geklonken roestvrijstalen handgreep met hittebestendige food-grade siliconen laat niet los na verloop van tijd en biedt een uitstekende grip zonder risico op verbranding.

Bij bestelling van meer pannen van dit type, voor elk exemplaar de gewenste tekst ingeven (2 stuks is 2 x tekstinvoer).

Personaliseer je aankoop!

Voor slechts € 12 per artikel

0 / 25
0 / 25

62,50 incl. BTW

De Primecook anti-aanbak grillpan van 28 cm is dé grillpan voor de dagelijkse keuken! Deze pan beschikt over een EcoShield anti aanbaklaag en warmt snel gelijkmatig op voor uitstekende kook- en bakresultaten zonder kleven. Metalen spatels? Geen probleem!

Met deze grillpan bereidt je voor 4 personen vis, vlees of andere gerechten. Je kunt deze pan ook gebruiken voor het grillen van groenten.

Was de pan af als deze is afgekoeld. Gebruik hier warmwater voor met afwasmiddel. Zo blijft de keramische laag in topconditie.
Gebruik geen schuurspons of schurende reinigingsmiddelen. Een zachte spons of doek is meer dan genoeg om de pan te reinigen.
De grillpan mag in de vaatwasser, maar afwassen met de hand zorgt voor het optimaal behouden van de antikleeflaag.

Primecook is Duurzaam & Gezond

Primecook is het merk voor iedereen die écht gezond wil koken! Alle pannen hebben een veilige EcoShield anti-aanbaklaag. Die is gemaakt met natuurlijke grondstoffen, zoals zand en bevat geen PFOA, lood, nikkel of cadmium. Primecook gaat nog een stapje verder en gebruikt ook géén PFAS. Iets wat de meeste merken van anti-aanbakpannen wél nog steeds doen.