Siliconen Keukengereedschap, 12-delige set in Primecook groen met hout

2084

Complete set siliconen keukengereedschap, PFAS- en BPA-vrij
Met deze set grijpt u nooit mis! Fraai vormgegeven set met maar liefst 11 handige kitchentools in Primecook groen. Deze set van hoogwaardig keukengerei biedt alles wat u nodig heeft. Met deze siliconen keukentools beschermt u uw pannen. Het Primecook keukengereedschap is vrij van schadelijke stoffen (dus geen BPA, latex of plastic) en hittebestendig. De 12-delige multifunctionele keukenset van siliconen tools met houten steel bestaat uit:

- Handige grilltang / serveertang
- Spatel
- Wokspaan
- Bakspaan
- Schuimspaan
- Opscheplepel
- Pastalepel
- Soeplepel / sauslepel
- Pannenlikker
- Garde
- Bakkwast / invetkwast
- Opberghouder / spatelpot

Dit keukengereedschap heeft dezelfde unieke kleur als uw Primecook pannen, saliegroen, maar is ook leverbaar in ivoorwit

Nu extra voordelig, zolang de voorraad strekt!

Bespaar 50%!

53,60 incl. BTW 26,80 incl. BTW

Bestel nu extra voordelig deze set van siliconen keukengerei in saliegroen met houder. Al uw keukengereedschap binnen handbereik.

  • Multifuntionele set keukengereedschap12-delig
  • Zuivere siliconen en houten steel
  • Vaatwasserbestendig
  • Hittebestendig, smelt niet
  • Vlekbestendig en antibacterieel
  • 100% voedselveilig (food grade)
  • Veilig voor antiaanbakpannen
  • Duurzaam en volledig recyclebaar
  • Geen schadelijke stoffen, vrij van BPA, latex of plastics
  • Geeft geen geuren, kleuren of dampen af
  • Voorzien van ophangoog

Deze fraaie set met keukentools is zeer prettig in gebruik en vormt een belangrijk hulpmiddel bij het bakken en braden in uw duurzame Primecook pannen, ovenschalen en bakvormen. Het beschermt uw antiaanbakpannen en de ecologische eigenschappen dragen bij aan veilig en gezond koken in onze gezonde pannen. Siliconen keukengerei is sterk, slijtvast en erg duurzaam. Bovendien heel makkelijk in gebruik. De spatels, lepels, garde en vleestang zijn eenvoudig schoon te maken. Bacteriën hebben geen kans om zich aan het materiaal te hechten. En zuren werken niet in.

Deze keukengereedschap set is speciaal ontwikkeld voor gebruik in combinatie met de duurzame en groene pannen van Primecook. Maar ze zijn niet kieskeurig en voelen zich ook in andere pannen thuis. Bestel de kitchentools nu extra voordelig bij uw Primecook producten.

Wij adviseren om de siliconen keukentools voor het eerste gebruik 10 minuten in kokend water te leggen.

Technische specificaties

Artikelnummer
2084

Primecook pannen, snijplank en messen getest; review 2023

In deze Primecook review deel veganistisch koken haar ervaring met de pannen, snijplank en messen van Primecook. "Ik had voordien nog niet van dit merk gehoord maar naar aanleiding van mijn artikel over koekenpannen zonder teflon kregen we de vraag om ze eens te testen. Uiteraard zagen wat dat zitten." Voor het volledige artikel: Primecook review

Wat denken onze klanten?

Hier een paar reviews van Google, voor meer reviews kunt u kijken op Google.