POT ART Gietijzeren pan - 28cm - 11,25cm hoog - 5,6 liter - Kleur Stone (Grijs)

3015

Innovatieve gietijzeren pan met een laag gewicht door innovatieve gietmethode. Voorzien van brede handgrepen voor maximaal gebruiksgemak. Gezonde en antibacteriële buitencoating van 3 lagen email, welke een hoge zuur- en corrosiebestendigheid heeft en geen kankerverwekkende stoffen bevat (PFAS Vrije pan). Het uitstekende ontwerp van de pannen biedt een perfecte warmtebalans waardoor uw gerechten gelijkmatig verwarmd worden, slim ontwerp van de binnenzijde en deksel zorgen er voor dat tijdens het koken geen vocht verloren gaat en dat uw gerechten hun smaak en vochtbalans behouden. Maaltijden verliezen daardoor ook geen mineralen, vitamines en vezels.

Pot Art gietijzeren pannen gaan zeer lang mee, besparen energie door het slimme ontwerp en zijn 100% recyclebaar. De pannen van POT ART zijn geschikt voor de vaatwasser.

Sale

187,00 incl. BTW 169,00 incl. BTW

POT ART gietijzeren pannen

De moderne gietijzeren pannen van POT ART kenmerken zich door niet alleen hun opvallende kleuren. Door informatie verkregen door research en feedback van consumenten is een innovatief product ontstaan en zijn ze door iedereen en in alle keukens veelzijdig inzetbaar.

 

Gereduceerd gewicht

POT ART producten zijn ontworpen om problemen op te lossen die consumenten tegenkwamen bij het gebruik van gietijzeren pannen. Gewicht is het meest voorkomende probleem. POT ART heeft met de nieuwste technologieën en productiemethoden bereikt om de pannen dunner te kunnen gieten waardoor ze lichter zijn dan traditionele gietijzeren pannen, terwijl ze wél de belangrijkste eigenschappen van dit soort pannen behouden.

 

POT ART gietijzeren pannen zijn ook veilig

De warmte wordt door de gietijzeren materiaalstructuur gelijkmatig in alle richtingen verdeeld. POT ART pannen bereiken snel hoge temperaturen en daarom is het belangrijk om de gebruiker van de pannen te beschermen. De handvatten van POT ART potten zijn ontworpen met brede tussenruimtes zodat ze gemakkelijk kunnen worden vastgehouden met pannenlappen of soortgelijke hulpmaterialen.

 

Gezond koken, uw gerecht lekkerder

Door het ontwerp van de binnenzijde van de POT ART pannen condenseert de tijdens het koken gevormde waterdamp opnieuw en laat het in de vorm van waterdruppels terugkeren naar het voedsel. Op deze manier blijven gerechten lekkerder en gaan er geen vitamines, mineralen en vezels verloren. Een ander aspect dat POT ART uniek maakt, is zowel het ontwerp als de coating. De buitenkant van de pannen van POT ART, het merk dat staat voor gezond en leuk koken, is bedekt met drie lagen email. De grondstof van email is glas, dat qua gezondheid ongeëvenaard is. De emaillen coating voorkomt vorming van corrosie en is antibacterieel. Kook gezond, geef je keuken meer kleur en geniet van de betere smaak van je gerechten met POT ART pannen.

Technische specificaties

Artikelnummer
3015
Gewicht
4,9 kg
Diameter
28 cm
Totale breedte
38 cm
Hoogte
11,25 cm
Inhoud
5,6 liter
Porties
6-8 porties

Wat denken onze klanten?

Hier een paar reviews van Google, voor meer reviews kunt u kijken op Google.

 • Viviane Rumen

  27 jan 2024

  Ik ben heel erg tevreden over deze pannen en potten. 1. Heel snelle levering 2. Heel goede prijs/kwaliteit verhouding 3. Super goede klantenservice. We hadden namelijk een klein probleempje met 1 van de potten. Dit heb ik gemeld via mail en kreeg dadelijk antwoord dat het onderzocht ging worden. De dag erna al een voorstel voor een heel bevredigende oplossing. 4. De pannen doen wat beloofd is: kleven niet aan en je moet maar een minimum aan olie of boter gebeuren. In een wip zijn ze zuivergemaakt en ze zien er bovendien ook nog eens goed uit. Ik schrijf niet zo vaak reviews (zeker geen positieve) maar Primecook heeft mij vanaf nu als enthousiaste vaste klant.

 • Mustafa Akyol

  16 okt 2022

  Geweldige pannen makelijk schoonmaken mooi om tezien.handige handvaten.hele mooie kleur,heel goed ingepakt en snel binnen.geen andere pannen meer voor ons.wij blijven bij primacook.

 • Sabrine Petrie

  11 okt 2021

  Super mooie en lichte pannen. Koken erg fijn en de anti aan a klaag is erg prettig. Alleen uitspoelen met heet water en je pan lijkt als schoon. Ook nette service. Een pan bleek na een tijdje niet helemaal volledig rond. Waarschijnlijk bij transport een tikje gehad. Maar wij kwamen er pas later achter en bij melding hebben ze een nieuwe hele ronde pan opgestuurd. Wij hebben een nu een 4-tal pannen, maar we zullen deze set op termijn zeker gaan uitbreiden.

 • Jeroen s-Gravendijk

  06 dec 2022

  Je hebt pannen en duurzame pannen... Ik ben (als hobbykok) afgelopen weken bij deze mooie groene pannen uitgekomen en ze zijn echt top en ben er echt blij mee! Ik kan dan ook Primecook.nl ook van harte aanbevelen!

 • Gea Stomphorst

  21 jul 2021

  Veel lichter dan Tefal pannen. Lekker glad. Vaatwasbestendig. Er goed verpakt voor de verzending: en stoffen zak om iedere pan.