POT ART Gietijzeren pan - 28cm - 11,25cm hoog - 5,6 liter - Kleur Night (Matzwart)

3018

Innovatieve gietijzeren pan met een laag gewicht door innovatieve gietmethode. Voorzien van brede handgrepen voor maximaal gebruiksgemak. Gezonde en antibacteriële buitencoating van 3 lagen email, welke een hoge zuur- en corrosiebestendigheid heeft en geen kankerverwekkende stoffen bevat (PFAS Vrije pan). Het uitstekende ontwerp van de pannen biedt een perfecte warmtebalans waardoor uw gerechten gelijkmatig verwarmd worden, slim ontwerp van de binnenzijde en deksel zorgen er voor dat tijdens het koken geen vocht verloren gaat en dat uw gerechten hun smaak en vochtbalans behouden. Maaltijden verliezen daardoor ook geen mineralen, vitamines en vezels.

Pot Art gietijzeren pannen gaan zeer lang mee, besparen energie door het slimme ontwerp en zijn 100% recyclebaar. De pannen van POT ART zijn geschikt voor de vaatwasser.

Sale

187,00 incl. BTW 169,00 incl. BTW

POT ART gietijzeren pannen

De moderne gietijzeren pannen van POT ART kenmerken zich door niet alleen hun opvallende kleuren. Door informatie verkregen door research en feedback van consumenten is een innovatief product ontstaan en zijn ze door iedereen en in alle keukens veelzijdig inzetbaar.

 

Gereduceerd gewicht

POT ART producten zijn ontworpen om problemen op te lossen die consumenten tegenkwamen bij het gebruik van gietijzeren pannen. Gewicht is het meest voorkomende probleem. POT ART heeft met de nieuwste technologieën en productiemethoden bereikt om de pannen dunner te kunnen gieten waardoor ze lichter zijn dan traditionele gietijzeren pannen, terwijl ze wél de belangrijkste eigenschappen van dit soort pannen behouden.

 

POT ART gietijzeren pannen zijn ook veilig

De warmte wordt door de gietijzeren materiaalstructuur gelijkmatig in alle richtingen verdeeld. POT ART pannen bereiken snel hoge temperaturen en daarom is het belangrijk om de gebruiker van de pannen te beschermen. De handvatten van POT ART potten zijn ontworpen met brede tussenruimtes zodat ze gemakkelijk kunnen worden vastgehouden met pannenlappen of soortgelijke hulpmaterialen.

 

Gezond koken, uw gerecht lekkerder

Door het ontwerp van de binnenzijde van de POT ART pannen condenseert de tijdens het koken gevormde waterdamp opnieuw en laat het in de vorm van waterdruppels terugkeren naar het voedsel. Op deze manier blijven gerechten lekkerder en gaan er geen vitamines, mineralen en vezels verloren. Een ander aspect dat POT ART uniek maakt, is zowel het ontwerp als de coating. De buitenkant van de pannen van POT ART, het merk dat staat voor gezond en leuk koken, is bedekt met drie lagen email. De grondstof van email is glas, dat qua gezondheid ongeëvenaard is. De emaillen coating voorkomt vorming van corrosie en is antibacterieel. Kook gezond, geef je keuken meer kleur en geniet van de betere smaak van je gerechten met POT ART pannen.

Technische specificaties

Artikelnummer
3018
Gewicht
4,9 kg
Diameter
28 cm
Totale breedte
38 cm
Hoogte
11,25 cm
Inhoud
5,6 liter
Porties
6-8 porties

Wat denken onze klanten?

Hier een paar reviews van Google, voor meer reviews kunt u kijken op Google.