Professioneel keukenmes 16 cm

1651

Keukenmes 16 cm van zeer hoogwaardig roestvrij staal, ambachtelijk gemaakt in Italië. Een onmisbare bondgenoot in elke huishoudelijke en professionele keuken, met een middellang mesblad en taps toelopende vorm voor een nauwkeurig en veilige snede van elk type voedsel zoals vlees, charcuterie en vis. De speciale TITAN-ECOSHIELD beschermlaag van het mesblad garandeert weerstand van de snijkant, oppervlaktehardheid, weerstand tegen corrosie, hypoallergeniciteit en gemakkelijke snijbewegingen. Uniek is het elegante en ergonomische handvat, gemaakt van Paperstone®, een ecologische oplossing samengesteld uit vezels die voor 100% uit PetroFree™ technische fenolharsen, papier en gerecycled karton zijn verkregen. Een bijzonder hard en slijtvast materiaal. Dit duurzame keukenmes is een NSF-gecertificeerd artikel.

De scherpte van een mes wordt bepaald door de hardheid van het staal. Voldoende hardheid zorgt ervoor dat het mes langer scherp blijft en dat het mes beter slijpbaar is. De optimale hardheid van de Anthracite messen van Primecook geeft aan langere levensduur. Het maakt de keukenmessen nog duurzamer, waardoor u langer plezier heeft van dit hoogwaardige kwaliteitsmes.

69,50 incl. BTW

Vlijmscherp en duurzaam keukenmes. Een echte allrounder. Het antracietkleurige lemmet hecht zich dankzij de gladde coating niet aan het voedsel en is snel en eenvoudig te reinigen.

De keukenmessen uit de Anthracite line van Primecook zijn geschikt voor gebruik door de hobbykok, maar zeker ook in de professionele keuken. Een goed slijpbaar mes dat zeer lang mee gaat.

Een scherpe snede is flinterdun. Zo dun dat er geen reflectie van licht op de scherpe kant waarneembaar is. Wanneer het lemmet tijdens het gebruik wat botter wordt merk je dit tijdens het snijden. Je kunt het ook zien als de scherpe kant reflectie gaat tonen. Slijpen kan handmatig met een aanzetstaal, een wetsteen, messenslijper of elektrisch met een messenslijpmachine. Door op de juiste maniet te slijpen vernieuw je de snede en zo ben je verzekerd van vele jaren snijplezier met onze duurzame en scherpe keukenmessen!

 

Technische specificaties

Artikelnummer
1651
Artikel EAN nummer
8058697166518