Ovenschalen, braadsledes, pizza- en taartvormen

Ovenschalen, braadsledes, pizza- en taartvormen

Smeralda Oven

Bekijk en bestel hier de ovenschalen, pizza- en taartvormen uit het Smeralda-assortiment van Primecook, hoogwaardige anti-aanbak producten met de beste antikleeflaag die er is. Gezond bakken dankzij de unieke Ecoshield coating zonder PFAS. Ultraglad en binnen enkele seconden te reinigen. Bakpapier is niet meer nodig. Dikwandig en bestand tegen hoge temperaturen. Geven geen schadelijke dampen af. Volkomen veilig voor mens en omgeving. Gegarandeerd vij van PFOA, PTFE, nikkel, lood en andere zware metalen. 100% recyclebaar aluminium. De ovenschalen en bakvormen hebben geen stalen bodem en functioneren daarom niet op inductie. Natuurlijk zijn ook de anti-aanbak ovenschalen, braadsledes, pizza- en taartvormen van Primecook uitgevoerd in stijlvol groen. 

Alle Primecook anti-aanbak ovenschalen, braadsledes, pizza- en taartvormen worden op de meest milieuvriendelijke wijze in Europa geproduceerd. De materialen zijn zuiver van samenstelling en volledig recyclebaar. Onze groene anti-aanbak pannen en bakvormen zijn volkomen gifvrij. Dus veilig voor de gezondheid en duurzaam. De anti-aanbak ovenschalen, braadsledes, pizza- en taartvormen van Primecook zijn goed voor mens en milieu. Gezond bakken dankzij de Ecoshield coating zonder PFAS, de beste anti-aanbaklaag! Bak- en braadschotels, lasagna, cake, crostata of focaccia... niets hecht zich aan de gladde bodem. Uw baksels komen ongeschonden op het bord. En na gebruik laten ze zich moeilteloos reinigen. De veilige Ecoshield coating is slijtvast, bestand tegen hoge temperarturen en geschikt voor intensief gebruik. De beste keuze voor jarenlang bakplezier!

Ovengerechten zijn lekker en bieden veel gemak. Ze kunnen rustig van tevoren worden voorbereid. Wanneer het zover is wordt de oven verwarmd en deze doet vervolgens zijn werk, zonder aandacht te vragen. Het zijn de ideale gerechten dus voor drukke dagen of wanneer je gasten hebt uitgenodigd. Er zijn op internet vele recepten voor eenvoudige en gezonde gerechten uit de oven te vinden. Groenten als prei, courgette, aubergine, bloemkool, broccoli of knolselderij lenen zich uitstekend voor bereiding in de oven. Dat kan in combinatie met bijvoorbeeld zalm, kip of gehakt en passende kruiden. Of vegetarisch natuurlijk. Bijvoorbeeld met fruit als rozijnen of gedroogde pruimen en abrikozen. Een ovenschotel kan eigenlijk niet mislukken. De bereidingstijd is zo'n 20 a 45 minuten, afhankelijk van de temperatuur van de oven en de gebruikte ingrediënten. Een koude ovenschotel kan in een koude oven worden gezet. Bij een temperatuur van 180 tot 220 graden C zal het gerecht in circa 45 minuten gereed zijn en voorzien van een mooi goudbruin korstje. De duurzame anti-aanbak ovenschalen, braadsledes, pizza- en taartvormen van Primecook zijn volledig naadloos en gemaakt uit hoogwaardig en dikwandig aluminium. Dit staat garant voor de lekkerste ovengerechten en een zeer lange levensduur van de bakvormen.