Personaliseer je pannen!

Wil je een origineel cadeau geven? Een onuitwisbare indruk maken? Of wil je als professioneel- of amateurchef je pannen personaliseren? Gebruik dan onze exclusieve maatwerkservice en laat je Primecook pannen bedrukken met jouw eigen tekst! 

Een zin, een wens of een gepersonaliseerde herinnering, het kan allemaal. Voor jezelf of als verrassend cadeau voor verjaardagen, Valentijnsdag, Kerstmis, Vaderdag, Moederdag, als huwelijksgeschenk of voor elke gelegenheid die het vieren waard is! Het personaliseren omvat maximaal 50 tekens (2 regels van elk maximaal 25 tekens). Of wat dacht u van een origineel relatiegeschenk, of eindejaarsgeschenk? Op aanvraag voorzien wij de pannen van uw logo, eventueel aangevuld met een wens of andere boodschap. De teksten en logo's worden veilig en slijtvast met laser op de pannen en ovenschalen aangebracht. Let op: gepersonaliseerde producten kunnen niet worden geretourneerd.

Wie gaat u verrassen met de beste anti-aanbakpannen voorzien van een unieke en exclusieve print? De bedrukking is onuitwisbaar en doet geen afbreuk aan de goede eigenschappen en recyclebaarheid van het product.

 

Bekijk onze producten