Primecook

De pan met ultragladde Ecoshield coating zonder PFAS Made in Italy

By C&P

Keramische pannen In krachtig groen en ivoorwit Dutch design

Pot Art

Gietijzeren braadpannen, spannende kleuren A piece of Art

Complete collectie

Complete collectie

Primecook is ons premium merk. De beste gifvrije pannen zonder PFAS. Voorzien van een ongeëvenaarde anti-aanbaklaag die vele jaren meegaat. De pannen zijn duurzaam geproduceerd en 100% veilig voor de gezondheid. Volledig ontwikkeld en geproduceerd in Italië.

By C&P is een Nederlands ontwerp. Fraai vormgegeven pannen, leverbaar in twee bijzonder kleuren. Groen en crème. Voorzien van een keramische anti-aanbaklaag zonder PFAS. Gifvrije pannen met een bijzonder goede prijs-kwaliteit verhouding.

Pot Art is de nieuwste generatie gietijzeren braadpannen. Strak vormgegeven en leverbaar een vele fraaie kleuren. Onverwoestbaar en geschikt voor inductie. Gietijzer en dus eveneens vrij van PFAS. Deze pannen met andere eigenschappen dan de anti-aanbakpannen verdienen zeker een plek tussen de beste gifvrije pannen.

De PFAS-vrije pannen die wij aanbieden behoren, zonder overdrijven, tot de beste gifvrije pannen. Wij letten op kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Merken als Primecook ecofriendly cookware, BY C&P en Pot Art onderscheiden zicht door het prachtige ontwerp en hun uitmuntende kookeigenschappen. De pannen zijn bijzonder geschikt voor inductie en kunnen ook in de oven. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen gaan de pannen jarenlang mee. Dat is goed voor het milieu, maar het geeft ook de zekerheid dat de beste gifvrije pannen de investering meer dan waard zijn. Wist u dat pannen van de juiste samenstelling wel tot 30% energiezuiniger zijn?! Voor elke situatie de juiste pan, zonder PFAS en met kwaliteitsgarantie. De beste gifvrije pannen vind je hier. 

 

Primecook pannen, snijplank en messen getest; review 2023

In deze Primecook review deel veganistisch koken haar ervaring met de pannen, snijplank en messen van Primecook. "Ik had voordien nog niet van dit merk gehoord maar naar aanleiding van mijn artikel over koekenpannen zonder teflon kregen we de vraag om ze eens te testen. Uiteraard zagen wat dat zitten." Voor het volledige artikel: Primecook review

Wat denken onze klanten?

Hier een paar reviews van Google, voor meer reviews kunt u kijken op Google.

 • Viviane Rumen

  27 jan 2024

  Ik ben heel erg tevreden over deze pannen en potten. 1. Heel snelle levering 2. Heel goede prijs/kwaliteit verhouding 3. Super goede klantenservice. We hadden namelijk een klein probleempje met 1 van de potten. Dit heb ik gemeld via mail en kreeg dadelijk antwoord dat het onderzocht ging worden. De dag erna al een voorstel voor een heel bevredigende oplossing. 4. De pannen doen wat beloofd is: kleven niet aan en je moet maar een minimum aan olie of boter gebeuren. In een wip zijn ze zuivergemaakt en ze zien er bovendien ook nog eens goed uit. Ik schrijf niet zo vaak reviews (zeker geen positieve) maar Primecook heeft mij vanaf nu als enthousiaste vaste klant.

 • Mustafa Akyol

  16 okt 2022

  Geweldige pannen makelijk schoonmaken mooi om tezien.handige handvaten.hele mooie kleur,heel goed ingepakt en snel binnen.geen andere pannen meer voor ons.wij blijven bij primacook.

 • Sabrine Petrie

  11 okt 2021

  Super mooie en lichte pannen. Koken erg fijn en de anti aan a klaag is erg prettig. Alleen uitspoelen met heet water en je pan lijkt als schoon. Ook nette service. Een pan bleek na een tijdje niet helemaal volledig rond. Waarschijnlijk bij transport een tikje gehad. Maar wij kwamen er pas later achter en bij melding hebben ze een nieuwe hele ronde pan opgestuurd. Wij hebben een nu een 4-tal pannen, maar we zullen deze set op termijn zeker gaan uitbreiden.

 • Jeroen s-Gravendijk

  06 dec 2022

  Je hebt pannen en duurzame pannen... Ik ben (als hobbykok) afgelopen weken bij deze mooie groene pannen uitgekomen en ze zijn echt top en ben er echt blij mee! Ik kan dan ook Primecook.nl ook van harte aanbevelen!

 • Gea Stomphorst

  21 jul 2021

  Veel lichter dan Tefal pannen. Lekker glad. Vaatwasbestendig. Er goed verpakt voor de verzending: en stoffen zak om iedere pan.