Primecook Smeralda, hoogwaardige pannen met veilige anti-aanbaklaag

Volledig vrij van PTFE- , PFOA- en nikkel, lood of cadmium

Primecook presenteert Smeralda, het eerste assortiment duurzame en gezonde kook- bak- en braadpannen, geproduceerd zonder giftige of schadelijke stoffen. Met een ongeëvenaard hoge kwaliteit van de Ecoshield antikleeflaag, die volledig vrij is van giftige stoffen en plastics, vormen deze pannen een echte revolutie voor thuis- en professioneel koken. Primecook pannen worden volledig in Italië ontwikkeld en geproduceerd. Ook bij zeer hoge temperaturen ontstaat geen schade aan de Ecoshield anti-aanbakcoating en komen er geen schadelijke stoffen en dampen vrij. Gegarandeerd PFAS-vrij voor lekker en gezond koken. Deze fraaie serie pannen is geschikt voor alle soorten warmtebronnen en kooktoestellen. Te gebruiken voor koken, bakken, braden en grillen op gas, inductiekookplaten, elektrische kookplaten, keramische kookplaten en in de oven. De gladde bodem is uitermate geschikt voor bakken zonder vet. De pannen van Primecook zijn uitvoerig getest en hebben de zwaarste proeven met glans doorstaan. Neem de proef op de som en ervaar zelf hoe glad de anti-aanbaklaag is, hoe snel en gemakkelijk deze schoonspoelt, hoe solide de greep is, hoe kras- en slijtvast de bodem. Deze pan verdient met recht het predicaat 'de beste in zijn soort'.

Gezond, krasvast, slijtvast en héél prettig in gebruik

Deze duurzame pannen zijn buitengewoon prettig in gebruik. Er is sprake van een volledig gelijkmatige spreiding van de warmte en de stalen bodem heeft een bijzonder hoge thermische efficiëntie. De belangrijkste toegevoegde waarde is Ecoshield, een sterke antiaanbak-coating die het beste alternatief vormt voor de teflon coatings en volkomen veilig is voor uw gezondheid en die van uw omgeving. Primecook produceert de gezondste anti-aanbakpannen.

De gebruikte materialen zijn volledig recyclebaar. De ecovriendelijke bak- en braadpannen zijn supersterk en hebben een fraai design. Aan het materiaal worden de hoogste eisen gesteld. Primecook is ontwikkeld voor de meest verwende (thuis)kok en wordt met toewijding geproduceerd. Bakken met Smeralda is een feest. Aanbakken is onmogelijk. Met de Primecook Smeralda-serie haalt u de beste anti-aanbakpannen in huis. Italian cookware in optima forma. 

Slijtvast, duurzaam en robuust

100% recyclebaar Ecovriendelijke coating

Ongeëvenaarde anti-aanbak eigenschappen

Geen schadelijke stoffen, gezond en ecologisch

Voor alle hittebronnen Snelle, gelijkmatige verhitting

Veilige handgrepen die niet heet worden, grip geven en niet losraken

Bestand tegen zeer hoge temperaturen. Ook geschikt voor de oven

Onderscheidend design Snel en heel gemakkelijk te reinigen