Snijplank in Paperstone® met snijbordhouder 41x31 cm

1666

Een absolute noviteit! Primecook presenteert de eerste Paperstone® keukensnijplank van gerecyceld materialen in combinatie met een massief beukenhouten houder. Een authentieke uitdrukking van stijl, functionaliteit en jarenlange betrouwbaarheid, die echt Italiaans vakmanschap en esthetiek tot in detail combineert. De beste snijplank op de markt. Slijtvast en 100% veilig in gebruik.

Als materiaal dat wordt gebruikt voor oppervlakken in de gezondheidszorg, garandeert Paperstone® dat de snijplank het beste scoort op het gebied van non-toxiciteit, hygiëne, bestendigheid tijdens het snijden en eenvoudige reiniging. De bijzondere eigenschappen van het materiaal zorgt ervoor dat de temperatuur van de gerechten tot 180° wordt gehandhaafd zonder verder te koken; daarom kan dit mulitfunctionele product niet alleen als snijplank maar ook als elegant dienblad worden gebruikt om zowel mooi vlees als groenten te serveren. De snijplank kan van het onderbord worden afgenomen en dus afzonderlijk worden gebruikt.

De massief beukenhouten houder geeft de snijplank een geraffineerd uiterlijk en veel stabiliteit. Hiermee verandert snijplank in een fraaie serveerplank waarop het voedsel zijn temperatuur behoudt. De gebruikte lakken voldoen aan de EN71-richtlijn en zijn geschikt om met voedsel in contact te komen.

  • Elegant en modern ontwerp;
  • Antibacterieel en hypoallergeen;
  • Volkomen hygiënisch, ecologisch, duurzaam en 100% recyclebaar;
  • Gaat veel langer mee dan 'gewone' snijplanken;
  • Vochtafstotend, niet-giftig en bestand tegen krassen, sneden en schuren;
  • Ideaal voor dagelijks gebruik zonder risico van afschilferen;
  • Veilig voor messen, welke perfect scherp blijven; 
  • Houdt de temperatuur van de gerechten op 180°;
  • Volledig naadloos voor nog eenvoudiger schoonmaken.

189,50 incl. BTW

Paperstone® wordt vanwege de bijzonder eigenschappen van het materiaal al langer gebruikt in ziekenhuizen. Deze snijplank vormt een eerste huishoudelijke toepassing voor Paperstone® en maakt de verwachtingen meer dan waar. Gaat 5 x langer mee, spaart messen en is uiterst veilig in gebruik. Gemaakt uit gerecyceld materiaal en ook volledig recyclebaar.  

Technische specificaties

Artikelnummer
1666
Artikel EAN nummer
8058697166662