Snijplank in Paperstone® met snijbordhouder 41x31 cm

1666

Absolute nieuwigheid op de nationale markt, Primecook presenteert de eerste Paperstone® keukensnijplank van recyclematerialen in combinatie met de beukenhouten houder. Een authentieke uitdrukking van stijl, functionaliteit en jarenlange betrouwbaarheid, die echt Italiaans vakmanschap en esthetiek tot in detail combineert met de nieuwe grenzen van de technologie voor de voedingssector.

Van de materialen die het meest worden gebruikt voor oppervlakken in de gezondheidszorg en de meubelsector, garandeert Paperstone® dat de snijplank hoog scoort op het gebied van non-toxiciteit, hygiëne, bestendigheid tijdens het snijden en eenvoudige reiniging. De speciale formulering staat toe de temperatuur van de gerechten tot 180° te handhaven zonder verder te koken; daarom kan het artikel niet alleen als snijplank maar ook als elegant dienblad worden gebruikt om vlees en biefstuk te serveren. De snijplank kan worden losgemaakt en dus afzonderlijk worden gebruikt.

Het beukenfineer geeft de snijplank een fraai en geraffineerd uiterlijk, stabiliteit en slijtvastheid. De gebruikte lakken voldoen aan de EN71-richtlijn en zijn geschikt om met voedsel in contact te komen.

  • Elegant en modern ontwerp;
  • Volkomen hygiënische, ecologische, duurzame en 100% recyclebare snijplank;
  • Waterafstotend, niet-giftig en bestand tegen krassen, sneden en schuren;
  • Ideaal voor dagelijks gebruik zonder risico van afschilferen;
  • Houdt de temperatuur van de gerechten op 180°;
  • Onzichtbare naden voor nog eenvoudiger schoonmaken.

189,50 incl. BTW

Specificaties

Artikelnummer
1666
Artikel EAN nummer
8058697166662