Primecook - Koekenpan - Ø 24 cm - PFAS-vrij

1901

De groene koekenpan met een binnenmaat van 24 cm. en met de unieke Ecoshield anti-aanbaklaag uit het Smeralda-assortiment is een 100% Made in Italy-product. De middelgrote anti-aanbakpan is geschikt voor alle kookoppervlakken: gas-, inductie-, elektrische en keramische kookplaten en oven. De zware bodem van de koekenpan is koud gesmeed en en heeft een bijzonder hoge thermische efficientie.

Ecoshield is de door Primecook ontwikkelde coating dat de menselijke gezondheid en het milieu beschermt. Volledig PFAS, PTFE, PFOA en nikkelvrij. Onze pannen met antiaanbaklaag zijn gemaakt van recyclebaar aluminium en gaan veel langer mee dan koekenpannen van andere merken met een traditionele anti-aanbaklaag. De unieke coating maakt bakken zonder vet mogelijk. De handgreep is ergonomisch en de koekenpan ligt daardoor erg goed in de hand. De greep is beschermd door hoogwaardige siliconen en wordt beslist niet heet.

  • Slijt- en krasvaste bodem
  • Koekt en bakt niet aan
  • Geschikt voor vetarm bakken
  • Geen giftige bestanddelen
  • Optimale warmtegeleiding
  • Bestand tegen hoge temperaturen
  • Gezond en duurzaam
  • De beste anti-aanbakpan 
  • Gewicht (slechts) 740 gram

52,40 incl. BTW

100% veilig voor de gezondheid

Voorzien van de innovatieve Ecoshield anti-aanbaklaag met ongeëvenaarde eigenschappen. Een unieke coating die zowel de gezondheid als het milieu beschermt. Volledig PTFE, PFOA en nikkelvrij. Bevat geen PFAS en vormt daarmee het veilige alternatief voor teflon. Met recht een gezonde pan.

Geschikt voor alle warmtebronnen

Geschikt voor gas, inductie, keramisch en elektrisch koken. De pan kan zelfs in de oven. De pan is bovendien bestand tegen zeer hoge temperaturen en verspreid ook bij intense verhitting geen schadelijke dampen.

Slijtvast, ultraglad en duurzaam

Hoge kwaliteit aluminium met RVS. Volledig naadloos. De coating krast niet en deze koekenpan gaat aanzienlijk langer mee dan de traditionele koekenpannen. De beste pan voor mens en milieu voor de beste prijs. 

Wil je ook de bijpassende deksel erbij bestellen? Bestel dan de voordeelset van de koekenpan met glazen deksel en ontvang 10% korting op de bestelling!

Technische specificaties

Artikelnummer
1901
Artikel EAN nummer
8058697169014