Primecook - Koekenpan - Ø 28 cm - PFAS-vrij

1902

Deze royale koekenpan met een diameter van 28 cm. voorzien van de bijzondere Primecook anti-aanbaklaag, warmt de koekenpan snel en gelijkmatig op. De anti-aanbak koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen: gas-, inductie-, elektrische- en keramische kookplaten en zelfs de oven.

Wat maakt de anti-aanbaklaag van deze koekenpan zo bijzonder? Ecoshield is een nieuwe type coating dat zowel de menselijke gezondheid als het milieu beschermt. Volledig PTFE, PFOA en nikkelvrij. De sterke coating is kras- en slijtvast. Onze koekenpannen met anti-aanbaklaag zijn gemaakt van recyclebaar aluminium van hoge legering en gaan veel langer mee dan het traditionele anti-aanbak kookgerei. De Primecook anti-aanbakpannen zijn 100% Italiaans.

  • Ecoshield anti-aanbaklaag
  • Slijtvast en krasbestendig
  • Eenvoudig te reinigen
  • Stevige en ergonomische handgreep
  • Energiebesparend door goede warmtegeleiding
  • Ongeevennaarde eigenschappen
  • Gezond, veilig en duurzaam
  • Gewicht (slechts) 1200 gram

62,95 incl. BTW

100% veilig voor de gezondheid

Voorzien van de innovatieve Ecoshield anti-aanbaklaag die volledig PTFE, PFOA, PFAS en nikkelvrij is. Bij het bakken heb je geen boter of olie meer nodig. Ideaal voor een gezonde levenstijl. De koekenpan heeft een sterke bodem die niet vervormt en ervoor zorgt dat de warmte gelijkmatig over de hele bodem wordt verspreid. Hierdoor heb je altijd een mooi egaal bakresultaat. De comfortabele handgreep ligt heel prettig in de hand en zorgt daarmee voor optimaal kookplezier.

Geschikt voor alle warmtebronnen

Geschikt voor gas, inductie, keramisch en elektrisch koken. De koekenpan kan ook in de oven. Door de sterke anti-aanbaklaag, die slijt- en krasvast is, is het schoonmaken van de pan meer dan eenvoudig. De pan is bestand tegen zeer hoge temperaturen. Zelfs bij 400 graden komen er geen schadelijke dampen vrij. 

Primecook pannen schoonmaken

Voor een goede reiniging: laat de pannen na gebruik goed afkoelen en was de pannen met de hand af met warm water en een zacht afwasmiddel. Droog de pannen met een zachte doek of met keukenpapier. De pan kan weliswaar in de vaatwasser, maar bedenk dat de gebruikte reinigingsmiddelen tamelijk agressief zijn.

Slijtvast, ultraglad en duurzaam

Hoge kwaliteit aluminium met RVS. Volledig naadloos. Gaat aanzienlijk langer mee dan gewone pannen. Dus niet alleen goed voor een gezond leven, ook goed voor je portemonnee en het milieu! In alle opzichten een groene pan.

Bestel deze pan als voordeelset met deksel en profiteer van 10% korting.

Technische specificaties

Artikelnummer
1902
Artikel EAN nummer
8058697169021