Primecook - Koekenpan - Ø 32 cm - PFAS-vrij

1903

De bijzonder royale koekenpan van 32 cm met anti-aanbaklaag is PTFE, PFOA en nikkelvrij en gemaakt van recyclebaar aluminium. De anti-aanbakpannen van Primecook zijn geschikt voor alle warmtebronnen: gas-, inductie-, elektrische, keramische kookplaten en de oven. De koekenpan bevat geen giftige en belastende stoffen en houdt de eigenschappen van het voedsel volledig intact. 

Deze hoogwaardige koekenpan met anti-aanbaklaag is gemaakt door middel van koude persing, een milieuvriendelijk proces dat een betere controle geeft over de gebruikte materialen en elke fase van het productieproces. De twee geklonken ergonomische handgrepen op de koekenpan kunnen niet losraken en zijn ontworpen om verbranding te voorkomen. Het ontwerp garandeert een langdurige veilige en stabiele grip. Primecook koekenpannen zijn gemaakt voor intensief gebruik en stellen niet teleur. 100% made in Italy. Gemakkelijk en in enkele seconden schoon te spoelen met warm water. Deze groene pan met groot volume is een duurzame en gezonde keuze.

Het gewicht van deze royale koekenpan is slechts 1400 gram.

Type

79,95 incl. BTW

100% veilig voor de gezondheid

De Primecook koekenpan met anti-aanbaklaag is voorzien van de innovatieve Ecoshield die volledig PTFE, PFOA en nikkelvrij is. Geen PFAS en het perfecte alternatief voor teflon. Tijdens het bakken heb je geen boter of olie meer nodig. Ideaal voor een gezonde levenstijl. De koekenpan heeft een sterke bodem die niet vervormt en ervoor zorgt dat de warmte gelijkmatig over de hele bodem wordt verspreid. Hierdoor heb je altijd een mooi egaal bakresultaat. De comfortabele handgrepen liggen heel prettig in de hand en zorgen voor optimaal kookplezier. Omdat deze pan een groot formaat heeft, is deze voorzien van een extra handgreep. Zo blijft het gebruik comfortabel, veilig en goed hanteerbaar.

Geschikt voor alle warmtebronnen

Geschikt voor inductie, keramisch en elektrisch koken, voor gas en in de oven. De sterke anti-aanbaklaag en trendy gekleurde coating aan de buitenzijde maken het schoonmaken van de pan meer dan eenvoudig. Je kunt de koekenpan in de oven gebruiken en hij is geschikt voor gebruik op hoge temperaturen. Deze alleskunner bevat geen schadelijke stoffen en verspreid deze dus ook niet. 

Primecook pannen schoonmaken

Voor een goede reiniging: laat de pannen na gebruik goed afkoelen en was de pannen met de hand af met warm water en een zacht afwasmiddel. Droog de pannen met een zachte doek of met keukenpapier. De vaatwasser vormt geen probleem, maar het gebruik van agressieve reinigingsmiddelen is nooit aan te raden. U zult merken dat handmatig afwassen bij deze pannen een fluitje van een cent is.

Slijtvast, ultraglad en duurzaam

Hoge kwaliteit aluminium met RVS. Volledig naadloos. Gaat aanzienlijk langer mee dan traditionele pannen. Dus niet alleen goed voor een gezond leven, het is ook goed voor je portemonnee en duurzaam! Primecook pannen kennen de beste prijs-kwaliteitverhouding. Zorg dat de pan droog en afgekoeld is als je deze wegzet. De koekenpannen passen in elkaar, om de anti-aanbak laag in de beste conditie te houden is het verstandig om de vilten pannenhouders tussen de pannen te leggen. Zie accessoires.

In combinatie met een bijpassend glazen deksel, voorzien van handige lepelsteun: 10% korting. Zie voordeelsets.

 

Technische specificaties

Artikelnummer
1903
Artikel EAN nummer
8058697169038