Primecook - Steelpan / Sauspan - Ø 20 cm - PFAS-vrij

1904

Eindelijk een steelpan / sauspan waarvan de steel niet los gaat zitten. De steelpan / sauspan met een royale binnendiamter van 20 cm. is voorzien van een veilige en krasvaste antiaanbaklaag. Bestand tegen zeer hoge temperaturen en volledig vrij van schadelijke stoffen. Bevat geen PFAS en vormt een gezond alternatief voor pannen met teflon. De steelpan / sauspan heeft een ergonomisch en veilig handvat dat niet heet wordt. De pan laat zich gemakkelijk schoonmaken omdat niets zich hecht aan de ultragladde bodem, voorzien van de sterke Ecoshield coating.

De Primecook pan is ideaal voor bijvoorbeeld het koken van groenten, een ei, het bereiden van sauzen of het opwarmen van melk. Ook is de steelpan / sauspan zeer geschikt voor het maken of opwaren van kleine (kant en klare) gerechten. Ontworpen om er een leven lang plezier van te beleven. Dikke aluminium wanden, duurzaam geproduceerd en volledig recyclebaar. Uw gezonde keuze.

Type

55,95 incl. BTW

De Primecook steelpan / sauspan is ideaal voor het bereiden van sauzen en jus. Maar natuurlijk ook voor dat lekkere hard of zacht gekookte eitje op zondagochtend of het opwarmen van allerlei soorten gerechten. Een steelpan / sauspan is essentieel in elke pannenset. Voorzien van een gebruiksvriendelijke ergonomische handgreep waardoor de pan makkelijk en veilig op te tillen is. De wanden en de bodem van de pan zijn extra dik voor een gelijkmatige verdeling van de warmte en goede kookresultaten.

Gemaakt van aluminium met bijzonder hoge legering dat zorgt voor een gelijkmatige en energie-efficiënte verspreiding van de warmte. De warmte kan makkelijk worden geregeld zodat het voedsel niet aanbrandt of aankoekt. Met slijtvaste EcoShield antiaanbaklaag voor koken zonder of met een minimum aan vet. De pan is makkelijk schoon te maken. De bijzondere anti-aanbaklaag is vrij van gevaarlijke materialen en daarom goed voor mens en milieu. Gegarandeerd PFAS-vrij. Een duurzame pan; 100% made in Italy.

Deze onverwoestbare krachtpatser is ook goed hanteerbaar als hij gevuld is.

  • Geschikt voor gaskookplaat;
  • Geschikt voor inductiekookplaat;
  • Geschikt voor keramische kookplaat;
  • Geschikt voor gebruik op een elektrische kookplaat;
  • Ook geschikt voor in de oven.

Ook verkrijgbaar als voordeelset met glazen deksel.