Primecook - Steelpan / Sauspan - Ø 20 cm - PFAS-vrij

1904

Eindelijk een steelpan / sauspan waarvan de steel niet los gaat zitten. Deze sauspan met een royale binnendiamter van 20 cm. is voorzien van een veilige en krasvaste antiaanbaklaag. Bestand tegen zeer hoge temperaturen en volledig vrij van schadelijke stoffen. Bevat geen PFAS en vormt een gezond alternatief voor pannen met teflon. De pan heeft een ergonomisch en veilig handvat dat niet heet wordt. De pan laat zich gemakkelijk schoonmaken omdat niets zich hecht aan de ultragladde bodem, voorzien van de sterke Ecoshield coating.

Deze Primecook steelpan / sauspan is ideaal voor bijvoorbeeld het koken van groenten, eieren, het bereiden van sauzen of het opwarmen van melk zonder dat het aankoekt. Ook is de steelpan / sauspan zeer geschikt voor het maken of opwaren van kleine (kant en klare) gerechten. Ontworpen om er een leven lang plezier van te beleven. Dikke aluminium wanden, duurzaam geproduceerd en volledig recyclebaar. Uw gezonde keuze. Inhoud: 3 liter

Type

58,75 incl. BTW

De Primecook steelpan / sauspan van 20 cm is ideaal voor het koken van eieren, voor het bereiden van sauzen en jus of voor het opwarmen van melk, zonder dat het aankoekt. Maar natuurlijk ook voor het opwarmen van allerlei soorten gerechten en het koken van groenten. Deze royale steelpan is essentieel in elke pannenset. Ondanks zijn robuuste uitvoering is de pan beslist niet zwaar en dankzij de stevige greep goed hanteerbaar. De gebruiksvriendelijke ergonomische handgreep zorgt ervoor dat de pan makkelijk en veilig kan worden opgetild. De wanden en de bodem van de pan zijn extra dik voor een gelijkmatige verdeling van de warmte en goede kookresultaten.

De steelpan / sauspan is gemaakt van aluminium met bijzonder hoge legering dat zorgt voor een gelijkmatige en energie-efficiënte verspreiding van de warmte. De warmte kan makkelijk worden geregeld zodat het voedsel niet aanbrandt of aankoekt. Met slijtvaste EcoShield antiaanbaklaag voor koken zonder of met een minimum aan vet. De pan is makkelijk schoon te maken. De bijzondere anti-aanbaklaag is vrij van gevaarlijke materialen en daarom goed voor mens en milieu. Gegarandeerd PFAS-vrij. Een duurzame pan; 100% made in Italy.

Deze onverwoestbare krachtpatser is niet zwaar en ook goed hanteerbaar als hij gevuld is. Een allround steelpan / sauspan met vele voordelen:

  • Geschikt voor gaskookplaat;
  • Geschikt voor elektrische- keramische- of inductiekookplaat;
  • Ook geschikt voor in de oven;
  • Duurzaam geproduceerd en recyclebaar;
  • Vrij van schadelijke stoffen als PTFE, PFOA, GenX of nikkel;
  • Stabiele handgreep die niet heet wordt;
  • Steelpan / sauspan met zeer lange levensduur;
  • Fraaie vormgeving, Italiaans design;
  • Exclusieve uitstraling dankzij zacht groene kleur.

De steelpan / sauspan is ook verkrijgbaar als voordeelset met glazen deksel.

Technische specificaties

Artikelnummer
1904
Artikel EAN nummer
8058697169045