Personaliseerbare kookpan - Ø 24 cm - PFAS-vrij

1905p

Uniek! Personaliseerbare kookpan met eigen opdruk. Laat twee regels tekst naar wens door Primecook op de pan plaatsen. Zo geef je de pannen een heel persoonlijke 'touch'. Het maakt ze ook tot een origineel cadeau of eindejaarsgeschenk.  

De hoge kookpan met een binnendiameter van 24 cm is natuurlijk voorzien van de effectieve, ultragladde en gifvrije antiaanbaklaag zonder PFAS. Bij uitstek geschikt voor koken op inductie, maar natuurlijk ook voor alle andere warmtebronnen. De pan kan zelfs in de oven. Omdat het voedsel zich echt niet hecht aan de gladde Ecoshield coating, is de pan zeer gemakkelijk schoon te maken. De coating is krasbestendig en slijtvast. De pan heeft een veilige en stabiele grip dankzij de geklonken roestvrijstalen handgrepen met hittebestendige en niet-verwijderbare siliconen welke volledig voedselveilig zijn. Ontworpen om verbranding te voorkomen. De sterke bodem is bestand tegen zeer hoge temperarturen (tot 400°C), wordt niet week, geeft geen schadelijke dampen af en biedt uitstekende prestaties. Geschikt voor gas, inductie, elektrische en keramische kookplaten. Vaatwasserbestendig. 

Geef hieronder uw tekstregels in. Dat kan zijn een gedachte, een spreuk, een boodschap en/of een naam. Wij zorgen voor de onuitwisbare opdruk.

Bij bestelling van meer pannen van dit type, voor elk exemplaar de gewenste tekst ingeven (2 stuks is 2 x tekstinvoer).

Personaliseer je aankoop!

Voor slechts 12,00 per artikel

0 / 25
0 / 25

67,75 incl. BTW

De hoogwaardige personaliseerbare kookpan 24 cm met veilige en duurzame anti-aanbaklaag en twee ergonomische handvatten uit de Smeralda Line, garandeert gifvrij koken. De pan heeft een grote hittebestendigheid. De ideale pan voor het koken van groenten, aardappels, pasta's en sauzen. De nieuwe Ecoshield coating is vrij van PFAS en zware metalen en geeft alle Primecook pannen een glad krasvast oppervlak.

Omdat de pannen koud gevormd worden is de aluminiumlegering altijd constant. Dat zorgt voor een efficiente en gelijkmatige verhitting. Water is sneller aan de kook. En het draagt bij aan een betere smaakontwikkeling van het voedsel. Het is tegelijkertijd een duurzaam productieproces. Deze groene pannen zijn de meest duurzame en gezonde in hun soort. 

Technische specificaties

Artikelnummer
1905p