Personaliseerbare braadpan / hapjespan - Ø 32 cm - PFAS-vrij

1908p

Een royale personaliseerbare braadpan / hapjespan van 32 cm met twee regels eigen tekst aan de zijkant van de pan; dat is gaaf! Door deze pan te voorzien van een originele en persoonlijke opdruk, ontstaat een uniek cadeau. Met deze gifvrije en duurzame braadpan / hapjespan laat je zien dat je om de gezondheid en het welzijn van de ander geeft.

Bakken, braden, sudderen, stoven… Met deze grote, veelzijdige pan kan het allemaal! De personaliseerbare braadpan / hapjespan is te gebruiken met inductie-, gas-, elektrische en keramische kookplaten en is ovenbestendig (tot 230°C). De pan met een diameter van 32 cm. met de veiligste anti-aanbaklaag, is ideaal voor gezinnen dankzij zijn royale capaciteit. Gecoat met de ECOSHIELD-coating, vrij van Teflon, PFOA, PFAS en nikkel, garandeert het een uitstekende bescherming tegen krassen, zelfs bij hoge temperaturen. De groene personaliseerbare braadpan / hapjespan met onbetwist de gladste antiaanbaklaag die geen schadelijke stoffen bevat en garant staat voor gezond koken. De warmte wordt gelijkmatig verdeeld. Dankzij de geklonken stalen handgrepen, bedekt met voedselveilige en zuivere (dus recycelbare) siliconen, garanderen ze een optimale veiligheid met hun stevige grip. Zonder pannenlap en zonder risico op verbranding.

Het is een volledig Italiaans gemaakt product dat veilig is voor de gezondheid en het milieu, en het is geschikt voor zowel thuis als professioneel koken. Om de personaliseerbare braadpan  hapjespan te voorzien van uw eigen opdruk naar keuze, vult u hieronder uw persoonlijke tekst in. Een origineel cadeau-idee!

Bij bestelling van meer pannen van dit type, voor elk exemplaar de gewenste tekst ingeven (2 stuks is 2 x tekstinvoer).

Personaliseer je aankoop!

Voor slechts 12,00 per artikel

0 / 25
0 / 25

83,50 incl. BTW

Een uiterst veelzijdige pan! Braadpan, stoofpan, hapjespan, sudderpan en risottopan in één.

Deze personaliseerbare braadpan / hapjespan stelt je in staat om uiteenlopende gerechten voor een wat groter gezelschap te bereiden. De Ecoshield antiaanbaklaag / antikleeflaag is gifvrij en dus volledig veilig voor de gezondheid. Ondanks de solide en dikwandige uitvoering is de personaliseerbare braadpan / hapjespan relatief licht in gewicht. De Pimecook braadpan / hapjespan is bij uitstek geschikt voor koken op inductie. De pannen kunnen zelfs in de oven worden geplaatst. 

Alle Primecook producten worden volledig in Italie geproduceerd en op de meest milieuvriendelijke wijze. De pannen zijn recyclebaar en veilig voor de gezonheid en het milieu. De uitstraling is elegant en de kleurstelling modern, passend bij elke keuken. Voor gifvrij en gezond koken is Primecook de beste koop. Wilt u de personaliseerbare braadpan / hapjespan voorzien van een persoonlijke opdruk, vul dan hierboven de gewenste tekst in.

Wie geeft u een persoonlijk cadeau in de vorm van deze personaliseerbare braadpan / hapjespan met opdruk, welke is aangebracht met veilige onuitwisbare laser?

Technische specificaties

Artikelnummer
1908p