Personaliseerbare braadpan / hapjespan - Ø 32 cm - PFAS-vrij

1908p

Een royale personaliseerbare braadpan / hapjespan van 32cm met twee regels eigen tekst aan de zijkant van de pan; dat is gaaf! Door deze pan te voorzien van een originele en persoonlijke opdruk, ontstaat een uniek cadeau. Met deze gifvrije en duurzame pan laat je zien dat je om de gezondheid en het welzijn van de ander geeft.

Bakken, braden, sudderen, stoven… Met deze grote, veelzijdige pan kan het allemaal! De pan is te gebruiken met inductie-, gas-, elektrische en keramische kookplaten en is ovenbestendig (tot 230 ° C). De pan van 32cm met anti-aanbaklaag, is ideaal voor gezinnen dankzij zijn royale capaciteit. Gecoat met de ECOSHIELD-coating, vrij van Teflon, PFOA, PFAS en nikkel, garandeert het een uitstekende bescherming tegen krassen, zelfs bij hoge temperaturen. De warmte wordt gelijkmatig verdeeld. Dankzij de geklonken stalen handgrepen, bedekt met voedselveilige en zuivere (dus recycelbare) siliconen, garanderen ze een optimale veiligheid met hun stevige grip. Zonder pannenlap en zonder risico op verbranding.

Het is een volledig Italiaans gemaakt product dat veilig is voor de gezondheid en het milieu, en het is geschikt voor zowel thuis als professioneel koken. Om de pan te voorzien van uw eigen opdruk naar keuze, vult u hieronder uw persoonlijke tekst in.

Bij bestelling van meer pannen van dit type, voor elk exemplaar de gewenste tekst ingeven (2 stuks is 2 x tekstinvoer).

Personaliseer je aankoop!

Voor slechts € 12 per artikel

0 / 25
0 / 25

79,50 incl. BTW

Een uiterst veelzijdige pan! Braadpan, stoofpan, hapjespan, sudderpan en risottopan in één.

Deze pan stelt je in staat om uiteenlopende gerechten voor een wat groter gezelschap te bereiden. De Ecoshield antiaanbaklaag / antikleeflaag is gifvrij en dus volledig veilig voor de gezondheid. Ondanks de solide en dikwandige uitvoering is de pan relatief licht in gewicht. De Pimecook hapjespan is bij uitstek geschikt voor koken op inductie. De pannen kunnen zelfs in de oven worden geplaatst. 

Alle Primecook producten worden volledig in Italie geproduceerd en op de meest milieuvriendelijke wijze. De pannen zijn recyclebaar en veilig voor de gezonheid en het milieu. De uitstraling is elegant en de kleurstelling modern, passend bij elke keuken. Voor gifvrij en gezond koken is Primecook de beste koop. Wilt u de pan voorzien van een persoonlijke opdruk, vul dan hierboven de gewenste tekst in.