• Grillpan-1.jpg
  • Grillpan-2.jpg
  • Grillpan-3.jpg
  • Grillpan-4.jpg
  • Grillpan-5.jpg

Primecook - Grillpan - 28 x 28 cm - PFAS-vrij

1910

Deze vierkante anti-aanbak grillpan van 28 x 28 cm. De grillpan is geschikt voor alle soorten hittenbronnen: gas, inductie, elektrisch en keramisch koken, maar kan ook in de oven worden geplaatst. Met een solide geklonken handgreep, beschikt over de nieuwe Ecoshield-coating welke PTFE, PFOA en nikkelvrij is. Eén van de weinige anti-aanbaklagen die volstrekt veilig is in gebruik en dus niet schadelijk voor uw gezondheid of het milieu. Deze grillpan leent zich bijzonder goed voor vetarm bakken en grillen.

De grillpan maakt niet alleen mager, vetarm en gezond grillen mogelijk, de goede warmtegeleiding gaart het vlees, de vis en de groenten zonder de smaak aan te tasten. De pan is gemakkelijk afwasbaar met warm water. De geklonken roestvrijstalen handgreep is bekleed met hittebestendige voedselveilige siliconen. Deze biedt een uitstekende grip zonder risico op verbranding.

€ 62,50 incl. BTW

Een must-have in elke keuken. De Primecook anti-aanbak grillpan van 28 cm is dé grillpan voor dagelijks gebruik! Deze pan beschikt over een EcoShield anti-aanbaklaag en warmt snel gelijkmatig op voor uitstekende kook- en bakresultaten zonder kleven. Zelfs het gebruik van metalen spatels zal de sterke geribbelde bodem niet aantasten.

Met deze grillpan bereid je voor 4 personen vis, vlees en groente. De ribbels zorgen ervoor dat het vet wat vrij komt tijdens het grillen niet opnieuw in contact komt met het product, maar tussen de ribbels achterblijft. de gerechten worden in een korte tijd op hoge temperatuur bereid, zonder gebruik van olie of vet. Gooi nooit olie in een grillpan, maar smeer desgewenst het voedsel in met een beetje olie. Bak de gerechten goudbruin. De ribbels geven een aantrekkelijke streeppatroon alsof het gerecht van de barbecue komt. Geniet van een gezonde maaltijd en de kenmerkende grillsmaak.

Spoel de pan eenvoudig af met heet water als deze is afgekoeld. Omdat de pan niet aanbakt spoelen vet en vuil er zo uit. De grillpan mag eventueel in de vaatwasser, maar afwassen met de hand zorgt voor het optimaal behouden van de antikleeflaag.

Primecook is Duurzaam & Gezond

Primecook is het merk voor iedereen die écht gezond wil koken! Alle pannen hebben een veilige EcoShield anti-aanbaklaag. Deze bevat geen PFOA, lood, nikkel of cadmium. Primecook gaat nog een stapje verder en gebruikt ook géén PFAS. Iets wat in veel anti-aanbakpannen nog steeds voorkomt. Ook bij hoge temperaturen komen er geen schadelijke dampen vrij. Het aluminium is recyclebaar en de productie is gericht op een minimale milieubelasting. De pannen worden duurzaam geproduceerd in Europa (Italië).

Specificaties

Afmeting (binnenmaat)
28 x 28 cm
Inhoud
2 liter
Handgreep (geklonken)
1
Materiaal
Hoogwaardig aluminium en RVS