Primecook - Grillpan - 28 x 28 cm - PFAS-vrij

1910

Deze vierkante anti-aanbak grillpan van 28 x 28 cm. is geschikt voor alle  hittenbronnen: gas, inductie, elektrisch en keramisch koken, maar kan ook in de oven worden geplaatst. Met een solide geklonken handgreep die niet heet wordt. Deze groene grillpan beschikt over de nieuwe Ecoshield-coating welke PTFE, PFOA en nikkelvrij is. Eén van de weinige anti-aanbaklagen die volstrekt veilig is in gebruik en dus niet schadelijk voor uw gezondheid of het milieu. Deze grillpan leent zich bijzonder goed voor vetarm bakken en grillen. Bij het grillen van vlees en vis volstaat het vet uit de producten. Ook groente kan in de pan heerlijk worden gegrild zonder enig smaakverlies en krijgt de kenmerkende grillstrepen.

Deze inductie grillpan heeft een groot contactvlak waardoor de hitte  van de kookplaat optimaal wordt opgenomen. De speciale samenstelling van de bodem zorgt voor een uitmuntende warmtegeleiding zonder verlies van energie. Deze grillpan is zeer energiezuinig en maakt mager, vetarm en gezond grillen mogelijk. De pan is gemakkelijk afwasbaar met warm water. De geklonken roestvrijstalen handgreep met hittebestendige, voedselveilig siliconenrubber wordt niet heet en biedt een uitstekende grip zonder risico op verbranding.

Kortom, de beste grillpan voor wie probleemloos, snel en smakelijk wil grillen.

65,60 incl. BTW

Een must-have in elke keuken. De Primecook anti-aanbak grillpan van 28 cm is dé grillpan voor dagelijks gebruik! Deze pan beschikt over een EcoShield anti-aanbaklaag en warmt snel gelijkmatig op voor uitstekende kook- en bakresultaten zonder kleven. Zelfs het gebruik van metalen spatels zal de sterke geribbelde bodem niet aantasten.

Grillen kenmerkt zich door het op hoge temperatuur dichtschroeien en gaar maken van vlees, vis of groente. Dat geeft de bijzondere volle smaak en geeft het voedsel een aangename bite. Bij deze manier van bakken gaan er vrijwel mineralen, vitamines en vocht verloren. Met deze grillpan bereid je voor 4 personen de meest smakelijke en gezonde gerechten. De ribbels zorgen ervoor dat het vet wat vrij komt tijdens het grillen niet opnieuw in contact komt met het product, maar tussen de ribbels achterblijft. De gerechten worden in een korte tijd op hoge temperatuur bereid, zonder gebruik van olie of vet. Gooi nooit olie in een grillpan, maar smeer desgewenst het voedsel in met een beetje olie. Bak de gerechten goudbruin. De ribbels geven een aantrekkelijke streeppatroon alsof het gerecht van de barbecue komt. Geniet van een gezonde maaltijd en de kenmerkende grillsmaak.

Spoel de pan eenvoudig af met heet water als deze is afgekoeld. Omdat de pan niet aanbakt spoelen vet en vuil er zo uit. De grillpan mag eventueel in de vaatwasser, maar afwassen met de hand zorgt voor het optimaal behouden van de antikleeflaag.

Primecook is Duurzaam & Gezond

Primecook is het merk voor iedereen die écht gezond wil koken! Alle pannen hebben een veilige EcoShield anti-aanbaklaag. Deze bevat geen PFOA, lood, nikkel of cadmium. Primecook gaat nog een stapje verder en gebruikt ook géén PFAS. Iets wat in veel anti-aanbakpannen nog steeds voorkomt. Ook bij hoge temperaturen komen er geen schadelijke dampen vrij. Het aluminium is recyclebaar en de productie is gericht op een minimale milieubelasting. De pannen worden duurzaam geproduceerd in Europa (Italië) en zijn in gebruik ook nog eens bijzonder energiezuinig.

Technische specificaties

Artikelnummer
1910
Artikel EAN nummer
8058697169106