Personaliseerbare kookpan - Ø 28 cm - PFAS-vrij

1911p

Maak je personaliseerbare kookpan helemaal eigen en personaliseer deze met  twee regels eigen tekst!

De kookpan van 28 cm diameter met veilige antiaanbaklaag, is ideaal voor grote gezinnen dankzij zijn royale capaciteit. Gecoat met de duurzame ECOSHIELD-coating, vrij van Teflon, PFOA, PFAS en nikkel. De hardheid van de coating en het ontbreken van plastics garandeert een uitstekende bescherming tegen krassen, zelfs bij hoge temperaturen. Hoogwaardig aluminium in combinatie met een stalen bodem zorgen voor een, gelijkmatige verdeling van de warmte. De kookpan is geschikt met inductie-, gas-, elektrische en keramische kookplaten en is ovenbestendig (tot 230°C). De geklonken stalen handgrepen, bekleed met voedselveilige siliconen, garanderen een optimale veiligheid met een stevige grip die niet heet wordt.

Primecook pannen zijn duurzaam geproduceerd en volledig recyclebaar. Voorzien van een persoonlijke boodschap, is het een bijzonder origineel cadeau, relatiegeschenk of eindejaargeschenk.

Geef hieronder uw tekst in. Wij zorgen voor een onuitwisbare opdruk. 

Bij bestelling van meer pannen van dit type, voor elk exemplaar de gewenste tekst ingeven (2 stuks is 2 x tekstinvoer).

Personaliseer je aankoop!

Voor slechts 12,00 per artikel

0 / 25
0 / 25

83,90 incl. BTW

De royale kookpot maakt het mogelijk om voor grotere groepen te koken. De pan laat zich na gebruik bijzonder eenvoudig reinigen aangezien het voedsel niet aan de gladde Ecoshield coating kleeft. De kookpan uitspoelen met heet water volstaat al, maar doe je 'm toch liever in de vaatwasser, dan mag dat ook. In tegenstelling tot de bekende teflon antiaanbaklaag, is de Ecoshield antikleeflaag kras- en slijtvast.

De pannen zijn gemaakt voor langdurig en intensief gebruik en gaan dan ook zeer lang mee. Ze worden op de meest milieuvriendelijke wijze in Europa geproduceerd en zijn gegarandeerd gifvrij. Koken in een Primecook kookpan is gezond en veilig. Met een perfect sluitende glazen deksel maak je de pan compleet. Hier kun je een bijpassend deksel bij de kookpan bestellen of handige accessoires.

 

Technische specificaties

Artikelnummer
1911p