Personaliseerbare braadpan / hapjespan - Ø 24 cm - PFAS-vrij

1912p

Bakken, braden, sudderen, stoven… Met deze royale, veelzijdige braadpan of hapjespan kan het allemaal! De braadpan met een diameter van 24 cm is voorzien van twee stevige, geklonken handgrepen, met siliconen bescherming, die ook zonder pannenlappen zijn aan te pakken. In deze pan kunt u vlees, groenten, risotto en vele andere gerechten bereiden voor 4 personen. De pan leent zich ook prima voor éénpans-gerechten. De gladde bodem voorzien van de veilige en gifvrije Ecoshield anti-aanbaklaag kleeft beslist niet. Uw eten bakt niet aan en het smaakbehoud is optimaal. Zelfs bij gebruik zonder vet. Na gebruik spoelt u de pan eenvoudig schoon met heet water. Net als alle andere Primecook pannen is ook de braadpan vrij van PFOA, PFTE (PFAS), nikkel, cadmium en lood. Het aluminium is dan ook volledig recyclebaar. Dit is, met recht, de gezonde keuze!

Dit formaat met een diameter van 24 cm. is ideaal voor de meeste gerechten en voor zowel kleinere als grotere porties.

  • Braadpan, stoofpan, hapjespan en risottopan in één
  • Ultragladde anti-aanbaklaag zonder PFAS
  • Slijtvast en krasbestendig
  • Zeer lange levensduur
  • Kan zelfs in de oven
  • Gemaakt in Europa (Italië)

 

Personaliseer je aankoop!

Voor slechts € 8 per artikel

0 / 25
0 / 25

58,80 incl. BTW

De anti-aanbak braadpan 24 cm. is een veelzijdige pan van formaat. Voorzien van twee stevige handgrepen voor het veilig bereiden van vlees, groenten en één-pansgerechten. Bakken, braden, sudderen, stoven… Met deze grote, veelzijdige hapjespan kan het allemaal. Door zijn hoge, rechte randen is de  braadpan met een diameter van 24 cm ideaal voor het veilig bakken en braden van vlees en vis, maar ook voor het bereiden van pastasauzen en één-pansgerechten zoals macaroni en stoofschotels. Het ene moment een braadpan, het andere moment een hapjespan. Maar vergeet niet zijn kwaliteit als risottopan. Het grote bodemoppervlak in combinatie met de lage rechtopstaande randen maakt deze pan bij uitstek geschikt voor het bereiden van een heerlijke Italiaanse risotto. Een alleskunner dus! 

De braadpan is voorzien van de unieke EcoShield anti-aanbakcoating die ervoor zorgt dat het eten beslist niet aanbakt of aan de pan blijft plakken. De bijzondere coating kan veel hogere temperaturen weerstaan dan de gemiddelde antiaanbaklaag en verspreidt geen schadelijke dampen. De Primecook pannen zijn recyclebaar en schoon geproduceerd. Koken met EcoShield is goed voor het milieu en je eigen gezondheid.

De veelzijdige pan, is ideaal voor één of tweepersoons huishoudens, me een capaciteit van 2,8 liter. De braadpan is geschikt voor inductie-, gas-, elektrische- en keramische kookplaten en is ovenbestendig (tot 230°C). Dankzij de stevig geklonken stalen handgrepen, bedekt met voedselveilige siliconen, garanderen ze een optimale veiligheid met stevige grip. De handgrepen worden niet heet en verkleinen de kans op verbranden aanzienlijk.

Van deze pan ga je heel veel plezier hebben Erg praktisch in gebruik. En bijzonder eenvoudig te reinigen. Afspoelen onder de hete kraan zal meestal volstaan.

Om deze pan als stoofpan te gebruiken is een deksel nodig. Indien u de braadpan met bijpassend glazen deksel bestelt, profilteert u van 10% korting op het geheel.

Specificaties

Artikelnummer
1912p
Artikel EAN nummer
8058697169120