• Diep-ronde-Taartvorm-26-cm-1.jpg
  • Diep-ronde-Taartvorm-26-cm-2.jpg
  • Diep-ronde-Taartvorm-26-cm-3.jpg
  • Diep-ronde-Taartvorm-26-cm-4.jpg

Personaliseerbare diepe ronde taartvorm / bakvorm - Ø 26 cm - PFAS-vrij

1913p

Imponeer jouw gasten! Haal je taart uit de oven met jouw eigen tekst op de zijkant van de personaliseerbare ronde taartvorm! Deze Primecook diepe ronde vorm met antiaanbaklaag met een diameter van 26 cm en een hoogte van 6 cm is ideaal voor het bakken van taarten in de oven. Dankzij de unieke ECOSHIELD gifvrije antiaanbaklaag, vrij van Teflon, PFOA en nikkel is gelijkmatig bakken mogelijk bijvoorbeeld bakpapier te gebruiken.

Bij bestelling van meer pannen van dit type, voor elk exemplaar de gewenste tekst ingeven (2 stuks is 2 x tekstinvoer).

Personaliseer je aankoop!

Voor slechts € 8 per artikel

0 / 25
0 / 25

€ 26,90 incl. BTW

Bak heerlijke taarten zoals appeltaarten, quiches, hartige taarten of gerechten waarvoor een taart- of bakvorm nodig is met deze ideale Primecook vorm, voorzien van de geweldige gifvrije anti-aanbaklaag. Uiteraard geschikt voor gebruik in elke gangbare oven en hetelucht oven, groot en klein.

Gemakkelijk in gebruik! U zult merken dat uw taart gemakkelijk uit de vorm te halen is, na het bakken (en uiteraard afkoelen!). Hierdoor behouden uw taartpunten hun mooie vorm en presentatie.

Gemakkelijk in schoonmaken en onderhoud! Was na gebruik de vorm af met wat afwasmiddel en warm water om de duurzaamheid te behouden. De vorm kan uiteraard ook in de vaatwasser.

Specificaties

Diameter
26 cm
Inhoud
2,8 liter
Handgreep
geen
Materiaal
aluminium