Personaliseerbare diepe ronde taartvorm / bakvorm - Ø 26 cm - PFAS-vrij

1913p

Imponeer jouw gasten! Haal je taart uit de oven met een eigen tekst op de zijkant van deze ronde taartvorm! Deze Primecook anti-aanbak bakvorm heeft een diameter van 26 cm en een hoogte van 6 cm. Ideaal voor het bakken van taarten, cakes, quiches en andere ovengerechten. Dankzij de unieke gifvrije ECOSHIELD antiaanbaklaag, vrij van Teflon, PFOA en nikkel is gelijkmatig en veilig bakken mogelijk. Het gebruik van bakpapier hoort tot het verleden. De kras- en slijtvaste coating is zo glad dat uw baksel eenvoudig uit de vorm komt. Kleeft niet en bakt niet aan. Het voedsel komt niet in contact met giftige of schadelijke stoffen. 

Gezond bakken met aandacht voor het milieu begint met de groene ovenschalen en bakvormen van Primecook. Door de producten te voorzien van een eigen opdruk, heeft u een origineel cadeau. De gewenste tekstregels kunt u hieronder ingeven.

Bij bestelling van meer pannen van dit type, voor elk exemplaar de gewenste tekst ingeven (2 stuks is 2 x tekstinvoer).

Personaliseer je aankoop!

Voor slechts 12,00 per artikel

0 / 25
0 / 25

29,90 incl. BTW

Bak heerlijke taarten zoals appeltaarten, quiches, hartige taarten of andere ovengerechten in deze bakvorm met persoonlijke opdruk. Voorzien van de unieke gifvrije antikleeflaag. Dat is bakken zonder plakken! De baksels glijden na het afkoelen zo uit de vorm. De Ecoshield coating die dit mogelijk maakt is gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen en zuren. Dus ook geen teflon of PFAS. Ecoshield is niet alleen de veiligste en gladste antikleeflaag, maar ook de sterkste. Bestand tegen krassen, chemicalien en zeer hoge temperaturen. De bakvorm heeft een lange levensduur en is duurzaam geproduceerd in Italie. Het aluminium is volledig recyclebaar. Uiteraard geschikt voor gebruik in elke type oven en hetelucht oven.

Gemakkelijk in gebruik! U zult merken dat uw taart gemakkelijk uit de vorm te halen is, na het bakken. Er blijven geen resten achter en de presentatie is zoals u in vooraf in gedachten had.

Gemakkelijk schoon te maken (boenen behoort tot het verleden! Na gebruik afwassen met wat afwasmiddel en warm water volstaat om de taartvorm in optimale conditie te houden. De  bakvorm kan uiteraard ook in de vaatwasser.

Technische specificaties

Artikelnummer
1913p