Primecook - Pizzavorm - Ø 30 cm - PFAS-vrij

1914

Maak je eigen heerlijke homemade pizza in deze anti-aanbak pizzavorm met een diameter van 30 cm. Deze ovenschaal vormt een praktische aanvulling op uw kookgerei. De pizzavorm is natuurlijk ook zeer geschikt voor diverse andere ovengerechten waarbij een lage rand is gewenst.

Denk aan een heerlijke Italiaanse crostata, een Franse quiche Lorraine of een Limburgse vlaai. De gifvrije en veilige anti-aanbaklaag maakt bakken op hoge temperaturen mogelijk, zonder enig risico op het vrijkomen van schadelijke dampen.

Deze ovenschaal bevat geen teflon en is 100% voedselveilig! Bovendien zeer eenvoudig te reinigen. Het deeg van de pizza of de crostata kleeft niet aan de vorm en de coating is krasbestendig. Het verdient altijd aanbeveling om nylon, houten of siliconen spatels te gebruiken 

De pizzavorm wordt, zoals alle Primecook anti-aanbak producten in de Smeralda-lijn volledig in Italië gemaakt op milieuvriendelijke wijze en uit zuiver, recyclebaar alumiunium. Gecoat met de nieuwe ECOSHIELD-coating, vrij van PTFE, PFOA en NIKKEL en slijtvast, is dit met recht het beste alternatief voor de ovenschalen met teflon. Deze pizzavorm maakt vetarm bakken door een minimaal gebruik van olie of vet mogelijk. Gezond bakken doe je in een Primecook pizzavorm!

Of het nou gaat om pizza, quiche, taart of vlaai, de goede warmtegeleiding zorgt voor een knapperige buitenkant en een zachte binnenkant.

Type Pizzavorm Ø 30 cm

31,50 incl. BTW

Bak heerlijke pizza, quiche, crostata of vlaai op eigen wijze en met de ingredienten die jij wilt in deze Primecook oven-pizzavorm, voorzien van de veilige en heerlijk werkende gifvrije anti-aanbaklaag. Uiteraard geschikt voor gebruik in elk type oven. 

Gemakkelijk in gebruik! Je zult merken dat het baksel na afloop gemakkelijk uit de bakvorm te halen is. Hierdoor behoudt de pizza of de crostata zijn mooie vorm en presenteer je het resultaat met de grootste voldoening.

Snel en gemakkelijk schoon te maken dankzij de Ecoshield coating en nagenoeg onderhoudsvrij! Was na gebruik de vorm af met wat afwasmiddel en warm water. Smeer de bodem periodiek in met een klein beetje olie. De bakvorm kan in de vaatwasser.

Technische specificaties

Artikelnummer
1914
Artikel EAN nummer
8058697169144