Personaliseerbare pizzavorm - Ø 30 cm - PFAS-vrij

1914p

Een eigen pizza maken is al stoer, maar echt indruk maak je met je gepersonaliseerde pizzavorm van Primecook. Voorzie de pizzavorm van twee regels eigen tekst en maak jouw vorm uniek!

Naast gemakkelijk in gebruik door de gifvrije en veilige anti-aanbaklaag is de pizzavorm ook te gebruiken voor diverse andere gerechten waarbij een lage vorm is gewenst.

De vorm wordt, zoals alle Primecook producten in de Smeralda-lijn, met antiaanbaklaag volledig in Italië gemaakt. Gecoat met de nieuwe ECOSHIELD-coating, vrij van PTFE, PFOA en NIKKEL en krasbestendig. Kan worden gebruikt bij zeer hoge temperaturen zonder dat er schadelijke stoffen vrijkomen. Begin nu met veilig en gezond bakken. De unieke anti-kleefcoating plakt echt niet en is bij uitstek geschikt voor gebruik met een minimum aan vet.

Uitstekend geschikt voor pizza's, crostata's en taarten. De goede warmtgeleiding zorgt voor een knapperige buitenkant en een zachte binnenkant.

Met persoonlijke tekst is dit een origineel verjaardagscadeau of eindejaarsgeschenk.

Bij bestelling van meer pannen van dit type, voor elk exemplaar de gewenste tekst ingeven (2 stuks is 2 x tekstinvoer).

Personaliseer je aankoop!

Voor slechts 12,00 per artikel

0 / 25
0 / 25

31,50 incl. BTW

Bak heerlijke pizza's op de manier en met de ingredienten die jij wil deze Primecook pizzavorm, voorzien van de veilige en heerlijk werkende gifvrije anti-aanbaklaag. Uiteraard geschikt voor gebruik in elke gangbare oven en hetelucht oven, groot en klein.

Gemakkelijk in gebruik! U zult merken dat uw pizza gemakkelijk uit de vorm te halen is, na het bakken (en uiteraard afkoelen!). Hierdoor behouden uw pizza zijn mooie vorm en presentatie.

Gemakkelijk in schoonmaken en onderhoud! Was na gebruik de vorm af met warm water (en eventueel een beetje afwasmiddel). Zo houd je deze pizzavorm vele jaren in een uitstekende conditie. De personaliseerbare pizzavorm kan uiteraard ook in de vaatwasser, maar de gebruikte middelen zijn soms tamelijk aggressief en nooit optimaal voor een duurzaam resultaat.

Technische specificaties

Artikelnummer
1914p