Personaliseerbare pizzavorm - Ø 30 cm - PFAS-vrij

1914p

Een eigen pizza maken is al stoer, maar real bad-ass ben je met je gepersonaliseerde pizzavorm van Primecook. Voorzie je pizzavorm van twee regels eigen tekst en maak jouw vorm uniek!

Naast gemakkelijk in gebruik door de gifvrije en veilige anti-aanbaklaag is de pizzavorm ook te gebruiken voor diverse andere gerechten waarbij een lage vorm voldoet.

De vorm wordt, zoals alle Primecook producten in de Smeralda-lijn, met antiaanbaklaag volledig in Italië gemaakt. Gecoat met de nieuwe ECOSHIELD-coating, vrij van PTFE, PFOA en NIKKEL en krasbestendig, kan het worden gebruikt bij zeer hoge temperaturen en kun je gezonder koken en bakken door minder gebruik van olie of vetten.

Uitstekend geschikt voor pizza's en taarten, het zorgt voor een knapperige buitenkant en een zachte binnenkant.

Bij bestelling van meer pannen van dit type, voor elk exemplaar de gewenste tekst ingeven (2 stuks is 2 x tekstinvoer).

Personaliseer je aankoop!

Voor slechts € 12 per artikel

0 / 25
0 / 25

28,50 incl. BTW

Bak heerlijke pizza's op de manier en met de ingredienten die jij wil deze Primecook pizzavorm, voorzien van de veilige en heerlijk werkende gifvrije anti-aanbaklaag. Uiteraard geschikt voor gebruik in elke gangbare oven en hetelucht oven, groot en klein.

Gemakkelijk in gebruik! U zult merken dat uw pizza gemakkelijk uit de vorm te halen is, na het bakken (en uiteraard afkoelen!). Hierdoor behouden uw pizza zijn mooie vorm en presentatie.

Gemakkelijk in schoonmaken en onderhoud! Was na gebruik de vorm af met wat afwasmiddel en warm water om de duurzaamheid te behouden. De vorm kan uiteraard ook in de vaatwasser.