• Ovenschaal-31-23-6-5-cm-1.jpg
  • Ovenschaal-31-23-6-5-cm-2.jpg
  • Ovenschaal-31-23-6-5-cm-3.jpg

Personaliseerbare ovenschaal rechthoek - 31 x 23 cm - 6,5cm hoog - PFAS-vrij

1915p

Personaliseerbare ovenschaal 31x23 cm, rechthoekig met de beroemde Primecook antiaanbaklaag, gemaakt van 100% recyclebaar food-grade aluminium. Hij wordt volledig in Italië geproduceerd en kan zowel in alle type ovens als op gas- en elektrische kookplaten gebruikt worden.

Krasbestendig door de ECOSHIELD-coating, gifvrij van PTFE, PFOA en NIKKEL en kan het tot zeer hoge temperaturen worden gebruikt. Verminder het gebruik van olie of vetten tijdens het koken. Ergonomisch en gemakkelijk schoon te maken, ideaal voor zowel thuis als professioneel koken.

Bij bestelling van meer pannen van dit type, voor elk exemplaar de gewenste tekst ingeven (2 stuks is 2 x tekstinvoer).

Personaliseer je aankoop!

Voor slechts € 8 per artikel

0 / 25
0 / 25

€ 39,90 incl. BTW

Deze mooie compacte en ondiepe Primecook personaliseerbare ovenschaal en tevens braadslede is gemaakt van 100% gerecycled aluminium. De ovenschaal heeft hierdoor een uitstekende warmtegeleiding zodat alle gerechten mooi egaal worden gebakken. De sterke 100% veilige EcoShield anti-aanbaklaag (geen PFOA) zorgt ervoor dat het gerecht niet aanbakt en ook het schoonmaken heb je in een mum van tijd gedaan. De schaal is naadloos en roestvrij. Met deze schaal zet je in een handomdraai de lekkerste ovengerechten op tafel!

Productvoordelen:
Compact, ideaal voor kleine huishoudens
Gemaakt van 100% gerecycled aluminium
Uitstekende warmtegeleiding
Sterke 100% veilige anti-aanbaklaag (vrij van PFOA)
Makkelijk schoonmaken dankzij hoge kwaliteit anti-aanbaklaag
Naadloos en roestvrij