Personaliseerbare ovenschaal rechthoek - 31 x 23 cm - 6,5 cm hoog - PFAS-vrij

1915p

Personaliseerbare ovenschaal 31 x 23 cm en 6,5 cm hoog, rechthoekig met de beroemde Primecook antiaanbaklaag, gemaakt van 100% recyclebaar voedselveilig aluminium. De ovenschalen worden volledig in Italië geproduceerd, op de meest milieuvriendelijke wijze. De producten zijn volledig recyclebaar en hebben een bovengemiddeld lange levensuur.

Krasbestendig door de ECOSHIELD-coating. Gifvrij, bevat geen PTFE, PFOA en NIKKEL en andere zware metalen. Kan bij zeer hoge temperaturen worden gebruikt zonder dat er schadelijke dampen vrijkomen. Het gebruik van olie of vetten tijdens het bakken kan tot een minium worden beperkt. Ergonomische vormgeving en gemakkelijk schoon te maken, ideaal voor zowel de thuiskok als de professional. Gezond koken is een gebaar van liefde. Met deze personaliseerbare ovenschaal verrast u uw geliefden, of uw medewerkers.

Een origineel cadeau of eindejaarsgeschenk met opdruk naar wens. Geef hier onder uw eigen tekst en/of naam in. Wij zorgen voor de slijtvaste bedrukking op uw personaliseerbare ovenschaal.

Bij bestelling van meer ovenschalen van dit type, voor elk exemplaar de gewenste tekst ingeven (2 stuks is 2 x tekstinvoer).

Personaliseer je aankoop!

Voor slechts 12,00 per artikel

0 / 25
0 / 25

43,95 incl. BTW

Deze mooie compacte en diepe personaliseerbare ovenschaal / braadslede van Primecook is gemaakt van 100% recyclebaar aluminium van zeer hoge legering. Volledig vrij van sporen van koper, nikkel of andere zware metalen. De dikwandige personalseerbare ovenschaal heeft een uitstekende warmtegeleiding zodat alle gerechten egaal worden gebakken. De sterke 100% veilige EcoShield anti-aanbaklaag (geen PFAS - PFOA) zorgt ervoor dat het gerecht niet aanbakt en ook het schoonmaken is in een mum van tijd gedaan. Onder de hete kraan afspoelen volstaat, dankzij de ultragladde slijtvaste antikleeflaag. Maar in de vaatwasser mag ook. De rechthoekige schaal met geintegreerde handgrepen is naadloos en roestvrij. Met deze personaliseerbare ovenschaal zet je in een handomdraai de lekkerste ovengerechten op tafel!

Unieke productvoordelen:
- Compact, ideaal voor kleine huishoudens
- Gemaakt van 100% gerecycled aluminium
- Uitstekende warmtegeleiding
- Sterke 100% veilige anti-aanbaklaag (vrij van PFAS - PFOA)
- Makkelijk schoon te maken dankzij ultragladde anti-aanbaklaag

Deze personaliseerbare ovenschaal vormt een bijzonder cadeau of relatiegeschenk dankzij de mogelijkheid om er een persoonlijke tekst, boodschap of logo op te laten drukken. Deze wordt aangbracht met behulp van een veilige en onuitwisbare lasertechniek. Vergeet bij het bestellen van de personaliseerbare ovenschaal niet om de gewenste tekstregels in te voeren.

 

 

 

 

Technische specificaties

Artikelnummer
1915p