Personaliseerbare ovenschaal rechthoek - 35 x 27 cm - 7 cm hoog - PFAS-vrij

1916p

Royale personaliseerbare ovenschaal, 35 x 27 cm, rechthoekig met slijtvaste antiaanbaklaag. Deze antikleeflaag doet zijn naam eer aan. Aanbakken behoort tot het verleden; het voedsel hecht zich niet aan de gladde en harde Ecoshield coating, vrij van PTFE, PFOA en nikkel of andere giftige stoffen. Het beste alternatief voor het schadelijke teflon. Krasbestendig en slijtvast. De grote personaliseerbare ovenschaal is gemaakt van 100% recyclebaar aluminium. Naadloos en dikwandig. Volledig in Italië geproduceerd op de meest milieuvriendelijke wijze. Ideaal voor gebruik in de oven. Bijzonder geschikt voor de hetelucht oven en bestand tegen zeer hoge temperaturen. Er komen geen schadelijke dampen vrij bij het gebruik van deze ovenschaal. Gebruik van olie of vet kan tot een absoluut minimum worden beperkt, dankzij de ultragladde coating.

Ergonomisch model met geintegreerde handgreep. Gemakkelijk schoon te maken, ideaal voor zowel de thuiskeuken als de professionele keuken.

Door deze PFAS-vrije en personaliseerbare ovenschaal te voorzien van een persoonlijke opdruk, bijvoorbeeld een naam, tekst of boodschap voor de ontvanger, heeft u een uniek cadeau. Geef hieronder uw tekstregels in en wij zorgen voor een slijtvaste bedrukking d.m.v. laser. 

Bij bestelling van meer pannen van dit type, voor elk exemplaar de gewenste tekst ingeven (2 stuks is 2 x tekstinvoer).

Personaliseer je aankoop!

Voor slechts 12,00 per artikel

0 / 25
0 / 25

49,90 incl. BTW

Deze luxe ruime Primecook personaliseerbare ovenschaal of braadslede is gemaakt van aluminium van hoge legering. De braadslede heeft hierdoor een uitstekende warmtegeleiding zodat alle gerechten mooi egaal worden gebakken of gebraden. De braadslede is naadloos en roestvrij en met de praktische geintegreerde handgrepen kun je hem heel makkelijk en veilig van en naar de oven verplaatsen. De ovenschaal is duurzaam geproduceerd, veilig in gebruik, volledig gifvrij en gaat langer mee dan vergelijkbare ovenschalen en braadsledes.

De harde antikleef coating is zo glad dat niets zich er aan hecht. Een beter en veiliger alternatief voor teflon is er niet. Kijk ook eens naar de handige Primecook accessoires, zoals de Eco bakkwast om de personaliseerbare ovenschaal in te vetten/oliën.

Voordelen van de personaliseerbare ovenschaal

  • Gemaakt van 100% recyclebaar aluminium
  • Uitstekende warmtegeleiding
  • Sterke 100% veilige anti-aanbaklaag (vrij van PFAS - PFOA)
  • Makkelijk schoonmaken dankzij hoge kwaliteit anti-aanbaklaag
  • Frisse en moderne kleurstelling in sage green
  • Naadloos, roestvrij en sterk
  • Krasvast en slijtvast
  • Origineel cadeau-idee met opdruk naar wens
  • Ook de personaliseerbare ovenschaal is made in Italy

 

Technische specificaties

Artikelnummer
1916p