Personaliseerbare ovenschaal rechthoek - 35 x 27 cm - 7 cm hoog - PFAS-vrij

1916p

Royale personalsieerbare ovenschaal, 35x27 cm, rechthoekig met slijtvaste antiaanbaklaag / antikleeflaag, gemaakt van 100% recyclebaar aluminium. Dikwandig en voorzien van de innovatieve Ecoshield coating, vrij van PTFE, PFOA en nikkel. Krasbestendig en slijtvast. Volledig in Italië geproduceerd op de meest milieuvriendelijke wijze.  Ideaal voor gebruik in de oven. Bijzonder geschikt voor de hetelucht oven en bestand tegen zeer hoge temperaturen. Er komen geen schadelijke dampen vrij bij het gebruik van deze ovenschaal. Gebruik van olie of vet kan tot een absoluut minimum worden beperkt, dankzij de ultragladde coating.

Ergonomisch model met geintegreerde handgreep. Gemakkelijk schoon te maken, ideaal voor zowel de thuiskeuken als de professionele keuken.

Door deze PFAS-vrije ovenschaal te voorzien van een persoonlijke opdruk, bijvoorbeeld een naam, tekst of boodschap voor de ontvanger, heeft u een uniek cadeau. Geef hieronder uw tekstregels in en wij zorgen voor een slijtvaste bedrukking. 

Bij bestelling van meer pannen van dit type, voor elk exemplaar de gewenste tekst ingeven (2 stuks is 2 x tekstinvoer).

Personaliseer je aankoop!

Voor slechts € 12 per artikel

0 / 25
0 / 25

47,50 incl. BTW

Deze luxe ruime Primecook personaliseerbare braadslede is gemaakt van 100% gerecycled aluminium van hoge legering. De braadslede heeft hierdoor een uitstekende warmtegeleiding zodat alle gerechten mooi egaal worden gebakken of gebraden. De braadslede is naadloos en roestvrij en met de praktische geintegreerde handgrepen kun je hem heel makkelijk en veilig van en naar de oven verplaatsen. De ovenschaal is duurzaam geproduceerd, veilig in gebruik, volledig gifvrij en gaat langer mee dan vergelijkbare producten.

De harde antikleef coating is zo glad dat niets zich er aan hecht. Een beter en veiliger alternatief voor teflon is er niet.

VOORDELEN

  • Gemaakt van 100% recyclebaar aluminium
  • Uitstekende warmtegeleiding
  • Sterke 100% veilige anti-aanbaklaag (vrij van PFAS - PFOA)
  • Makkelijk schoonmaken dankzij hoge kwaliteit anti-aanbaklaag
  • Frisse en moderne kleurstelling
  • Naadloos en roestvrij
  • Krasvast en slijtvast
  • Made in Italy