Personaliseerbare ovenschaal laag / bakplaat - 35 x 27cm - 3 cm hoog - PFAS-vrij

1917p

Personaliseerbare ovenschaal, ondiep model, 35x27 cm en 3 cm diep. Rechthoekige bakplaat met ultragladde antiaanbaklaag. Recyclebaar aluminium, duurzaam geproduceerd in Italië. Zeer goed bestand tegen hoge temperaturen in elk type oven.

Ideaal voor het bakken van koekjes, broodjes, focaccia of groenten. De bodem is gecoat met de nieuwe ECOSHIELD-coating, vrij van Teflon, PFOA en NIKKEL. Vanwege het ontbreken van schadelijke stoffen en PFAS is de bakplaat volledig gifvrij, wordt de coating niet week bij verhitting en komen er geen schadelijke dampen vrij. Door de gladheid en krasvastheid van de antikleeflaag worden uitstekende resultaten  gegarandeerd, zelfs bij minimaal gebruik van olie of vet. Het aluminium van hoge legering zorgt voor een gelijkmatige verhitting. De ovenschaal zich na gebruik snel en gemakkelijk reinigen, onder de hete kraan of in de vaatwasser. 

Hoewel de ovenschaal een hoogte heeft van slechts 3 cm is een opdruk naar wens mogelijk. Net als de andere ovenschalen, bakvormen en braadsledes is ook deze personaliseerbaar met tekstregels naar wens. Geef hieronder uw eigen tekst in, of de naam van de ontvanger als u 'm cadeau doet. Wie verrast u met deze personaliseerbare ovenschaal met PFAS-vrije anti-aanbaklaag?

Bij bestelling van meer pannen van dit type, voor elk exemplaar de gewenste tekst ingeven (2 stuks is 2 x tekstinvoer).

Personaliseer je aankoop!

Voor slechts 12,00 per artikel

0 / 25
0 / 25

39,90 incl. BTW

Deze personaliseerbare Primecook bakplaat is perfect voor het bakken van heerlijke koekjes, brownies en andere patisserie traktaties. Deze ondiepe ovenschaal is ook ideaal voor zaken als hartige taart, tortilla enzovoorts. De lage rand en rechthoekige vorm maken de bakplaat ook zeer geschikt voor het roosteren of grillen van groenten in de oven.

Bijzonder geschikt voor intensief gebruik. Voorzien van een innovatieve anti-aanbaklaag die slijtvast en gifvrij is. Uw baksels of het voedsel kleeft beslist niet aan de gladde bodem. Door de ecologische samenstelling van de antiaanbaklaag is bakken op deze bakplaat absoluut veilig.

 

Technische specificaties

Artikelnummer
1917p