Personaliseerbare pizzavorm - Ø 26 cm - PFAS-vrij

1919p

Maak jouw heerlijke homemade pizza met de anti-aanbak pizzavorm van 26 cm van Primecook. Naast gemakkelijk in gebruik door de gifvrije en veilige anti-aanbaklaag is de pizzavorm ook te gebruiken voor diverse andere gerechten waarbij een lage bakvorm volstaat.

De bakvorm wordt, zoals alle Primecook producten in de Smeralda-lijn, met antiaanbaklaag, volledig in Italië gemaakt. Gecoat met de nieuwe ECOSHIELD-coating, vrij van PTFE, PFOA en NIKKEL en krasbestendig. Bestand tegen zeer hoge temperaturen zonder dat de antiaanbaklaag week wordt. De gladde coating maakt koken en bakken mogelijk zonder overvloedig gebruik van olie of vetten.

Uitstekend geschikt voor pizza's, vlaaien en taarten. De goede warmtgeleiding zorgt voor een knapperige buitenkant en een zachte binnenkant. Al onze pizza- en bakvormen zijn gemaakt van aluminium van een zeer hoge legering. Er is gekozen voor het meest duurzame productieproces. Het aluminium is vanzelfsprekend volledig recyclebaar.

Dankzij de mogelijkheid een persoonlijke tekst of boodschap op de pizzavorm te laten laseren, vormen de ovenschalen en bakvormen van Primecook een bijzonder en origineel geschenk.

Wie gaat u verrassen met deze personaliseerbare pizzavorm zonder teflon?

Geef de door u gekozen tekst in en deze wordt slijtvast op de ronde bakvorm gelaserd.

Personaliseer je aankoop!

Voor slechts 12,00 per artikel

0 / 25
0 / 25

28,50 incl. BTW

In deze lage personaliseerbare pizzavorm kan natuurlijk ook een heerlijke crostata worden bereid. Kort in de oven en vervolgens heerlijk geurend op tafel. Verras uw dierbaren met hun eigen persoonlijke bakvorm die 100% veilig is. Gezond bakken is een vorm van liefde!

Maar ook heel praktisch: het deeg kleeft absoluut niet aan de doeltreffende anti-aanbaklaag die vrij is van giftige stoffen, of bestanddelen die de gezonheid zouden kunnen schaden. Na gebruikt laat de ovenschaal zich snel en eenvoudig reinigen onder de hete kraan (of in de vaatwasser). U bakt veilig op hoge temperaturen. Het aluminium is volledig recyclebaar. Deze lage bakvorm zonder teflon is zeer duurzaam.  

Technische specificaties

Artikelnummer
1919p