Personaliseerbare pizzavorm - Ø 26 cm - PFAS-vrij

1919p

Maak jouw heerlijke homemade pizza met de anti-aanbak pizzavorm van 26 cm van Primecook. Naast gemakkelijk in gebruik door de gifvrije en veilige anti-aanbaklaag is de pizzavorm ook te gebruiken voor diverse andere gerechten waarbij een lage vorm volstaat.

De vorm wordt, zoals alle Primecook producten in de Smeralda-lijn, met antiaanbaklaag volledig in Italië gemaakt. Gecoat met de nieuwe ECOSHIELD-coating, vrij van PTFE, PFOA en NIKKEL en krasbestendig. Bestand tegen zeer hoge temperaturen zonder dat de antiaanbaklaag week wordt. De gladde coating maakt koken en bakken mogelijk zonder overvloedig gebruik van olie of vetten.

Uitstekend geschikt voor pizza's, vlaaien en taarten. De goede warmtgeleiding zorgt voor een knapperige buitenkant en een zachte binnenkant.

Door een persoonlijke tekst of boodschap op de pizzavorm te laten laseren, vormen de bakproducten van Primecook een bijzonder geschenk. 

Personaliseer je aankoop!

Voor slechts € 12 per artikel

0 / 25
0 / 25

26,90 incl. BTW

In deze lage personaliseerbare pizzavorm kan natuurlijk ook een heerlijke crostata worden bereid. Kort in de oven en vervolgens heerlijk geurend op tafel. Wie gaat u verrassen?

Het deeg kleeft niet aan de doeltreffende anti-aanbaklaag. Na gebruikt laat de oevenschaal zich snel en eenvoudig reinigen onder de kraan (of in de vaatwasser). U bakt veilig op hoge temperaturen. Het aluminium is volledig recyclebaar.