Personaliseerbare diepe ronde taartvorm / bakvorm - Ø 30 cm - PFAS-vrij

1954p

Deze ronde taartvorm met anti-aanbaklaag heeft een diameter van 30 cm en een hoogte van 7 cm. Ideaal voor het bakken van cake, taart of een quiche in de oven. De ECOSHIELD antiaanbaklaag, vrij van Teflon, PFOA, PFAS en nikkel, is veilig en maakt gelijkmatig bruin bakken mogelijk, zonder gebruik van bakpapier. En een minimum aan vet. De taartvorm beschikt over een zeer hoge krasvastheid. Kleeft niet en bakt niet aan. Bestand tegen zeer hoge temperaturen. Geeft geen giftige dampen af. Wij adviseren gebruik te maken van nylon of houten keukengerei om de levensduur van deze hoogwaardige taartvorm eindeloos te verlengen. Gezond bakken en lekker bakken, met aandacht voor het milieu, begint bij de groene ovenschalen en bakvormen van Prmecook.

Deze taartvorm is te voorzien van een opdruk naar keuze. Een origineel cadeau of eindejaarsgeschenk en een blijvende herinnering. Welke tekst en/of naam mogen wij op de ovenschaal drukken?

Bij bestelling van meer pannen van dit type, voor elk exemplaar de gewenste tekst ingeven (2 stuks is 2 x tekstinvoer).

Personaliseer je aankoop!

Voor slechts € 12 per artikel

0 / 25
0 / 25

29,90 incl. BTW

Een prachtige ronde ovenschaal met een buitendiamter van 31 cm. waar het deeg absoluut niet aan kleeft. Het bakwerk komt moeiteloos in één geheel uit de bakvorm.

Dankzij de zeer gladde en krasbestendige anti-aanbaklaag laat de cake- of taartvorm zich na gebruik eenvoudig reinigen. De Ecoshield coating is de sterkste in zijn soort en maakt bakken met een miniumum aan vet mogelijk. Ook bij hoge temperaturen komen er geen giftige stoffen vrij. De Primecook ovenproducten zijn op een milieuvriendelijke wijze in Europa geproduceerd en het aluminium is volledig recyclebaar. Hiermee bakt u beter, veiliger en gezonder dan met het PFAS bevattende teflon en bakpapier. 

Voorzien van een persoonlijke opdruk naar wens vormt deze duurzame bakvorm een origineel cadeau en een blijvende herinnering aan een bijzondere gebeurtenis. Imponeer jouw gasten. Verras een geliefde met zelfgebakken taart of cake uit de ronde bakvorm voorzien van eigen opdruk.

De gewenste tekstregels voert u hierboven in.