Personaliseerbare diepe ronde taartvorm / bakvorm - Ø 30 cm - PFAS-vrij

1954p

Deze ronde taartvorm / bakvorm met anti-aanbaklaag heeft een diameter van 30 cm en een hoogte van 7 cm. is ideaal voor het bakken van cake, taart of een quiche in de oven. De ECOSHIELD antiaanbaklaag, vrij van Teflon, PFOA, PFAS en nikkel, is gegarandeerd veilig en maakt gelijkmatig bruin bakken mogelijk, zonder gebruik van bakpapier. En met een minimum aan vet. De personaliseerbare taartvorm / bakvorm beschikt over een zeer hoge krasvastheid. Kleeft niet en bakt niet aan. Bestand tegen zeer hoge temperaturen. Geeft geen giftige dampen af. Wij adviseren gebruik te maken van nylon, houten of siliconen keukengerei om de levensduur van deze hoogwaardige taartvorm / bakvorm eindeloos te verlengen. Gezond bakken en lekker bakken, met aandacht voor het milieu, begint bij de groene ovenschalen en bakvormen van Primecook.

Deze taartvorm is te voorzien van een opdruk naar keuze. Een origineel cadeau of eindejaarsgeschenk en een blijvende herinnering. Welke tekst en/of naam mogen wij op de ronde ovenschaal drukken?

Bij bestelling van meer pannen van dit type, voor elk exemplaar de gewenste tekst ingeven (2 stuks is 2 x tekstinvoer).

Personaliseer je aankoop!

Voor slechts 12,00 per artikel

0 / 25
0 / 25

31,60 incl. BTW

Een prachtige ronde ovenschaal / taartvorm / bakvorm met een buitendiameter van 31 cm. waar het deeg absoluut niet aan kleeft. Het bakwerk komt moeiteloos in één geheel uit de bakvorm, dankzij de extreem gladde coating die zijn werk beter doet dan de inmiddels beruchte teflon antiaanbaklaag. Om de taartvorm / bakvorm in te vetten met olie vindt u bij de accessoires en toebehoren een praktische bakkwast oftewel bakpenseel.

Dankzij de zeer gladde en krasbestendige anti-aanbaklaag laat de cake- of taartvorm zich na gebruik eenvoudig reinigen. De Ecoshield coating is de sterkste in zijn soort en maakt bakken met een miniumum aan vet mogelijk. Ook bij hoge temperaturen komen er geen giftige stoffen vrij. De Primecook ovenproducten zijn op een milieuvriendelijke wijze in Europa geproduceerd en het aluminium is volledig recyclebaar. Hiermee bakt u beter, veiliger en gezonder dan met het PFAS bevattende teflon en bakpapier. 

Voorzien van een persoonlijke opdruk naar wens vormt deze duurzame taartvorm / bakvorm een origineel cadeau en een blijvende herinnering aan een bijzondere gebeurtenis. Imponeer jouw gasten. Verras een geliefde met zelfgebakken taart of cake uit de ronde bakvorm voorzien van eigen opdruk.

De gewenste tekstregels voor de opdruk die met laser op de taartvorm / bakvorm wordt aangebracht, voert u hierboven in. 

 

 

Technische specificaties

Artikelnummer
1954p