Duurzame pannen zonder PFAS, met logo en tekst, een uniek en persoonlijk relatiegeschenk; een originele attentie voor klanten en relaties 

Maak indruk met opdruk

Een onuitwisbare indruk maken met een uniek en persoonlijk relatiegeschenk? Kies dan voor de personaliseerbare pannen en ovenschalen van Primecook ecofriendly cookware. Een uniek en persoonlijk relatiegeschenk waarmee je een gewaardeerde en blijvende indruk achterlaat. De fraaie saliegroene pannen zonder PFAS van Primecook voorzien van een pakkende tekst en/of uw logo, lenen zich uitstekend als relatiegeschenk, een bijzonder cadeau waar de ontvanger echt wat aan heeft. Als uniek en persoonlijk relatiegeschenk  onderstrepen de pannen de duurzaamheid van de samenwerking. Natuurlijk kunnen ook verjaardagen, evenementen, jubilea en andere mijlpalen van medewerkers, klanten en relaties met deze attentie worden opgeluisterd. Eindelijk een echt uniek en persoonlijk relatiegeschenk dat in het geheugen wordt gegrift. Een blijvend, bijzonder en ook nog eens praktisch aandenken.

Verras uw klanten, medewerkers en relaties met een duurzaam, uniek en persoonlijk relatiegeschenk

Met een gepersonaliseerde pan van Primecook kiest u voor een uniek en persoonlijk relatiegeschenk dat duurzaam is geproduceerd, vrij is van gevaarlijke stoffen zoals PFAS en nikkel, bijdraagt aan een gezonde levensstijl en dagelijks wordt gebruikt. Deze pannen zijn voorzien van de unieke Ecoshield anti-aanbakcoating. Deze coating is het beste alternatief voor Teflon. Veilig en slijtvast. De PFAS-vrije pannen worden volledig geproduceerd in Italië en dat blijkt ook uit het fraaie design.

Een aanbod dat u niet kunt weigeren

Wie gaat u verrassen met zo'n uniek en persoonlijk relatiegeschenk? De beste gifvrije anti-aanbakpannen zonder PFAS, voorzien van een persoonlijke en exclusieve print? De bedrukking is onuitwisbaar en doet geen afbreuk aan de goede eigenschappen en recyclebaarheid van het product. De teksten en logo's worden veilig en slijtvast met laser op de pannen en ovenschalen aangebracht. 

Mail ons uw logo en/of de tekst, wens, boodschap, slogan... Laat ons weten welke PFAS-vrije pan, ovenschaal of set u kiest en wat het gewenste aantal is. U ontvang van ons een aanbieding die u zeker niet zal tegenvallen. Wij kunnen ook zorgdragen voor rechtstreekse verzending van uw unieke relatiegeschenk naar de ontvangers, desgewenst met uw persoonlijke bericht.

 

Bekijk onze producten