Duurzame pannen zonder PFAS, met logo en tekst, een persoonlijk en uniek kerstgeschenk; een origineel eindejaarsgeschenk voor medewerkers en relaties 

Maak indruk met opdruk

Een onuitwisbare indruk maken met een origineel en hoogwaardig cadeau? Kies dan voor de personaliseerbare pannen en ovenschalen van Primecook ecofriendly cookware als uniek kerstgeschenk. De fraaie saliegroene pannen van Primecook voorzien van een pakkende tekst en/of uw logo, vormen een stralend middelpunt van een kerstpakket waar je echt wat aan hebt. Een zeer gewaardeerd cadeau. En als uniek kerstgeschenk of origineel eindejaarsgeschenk onderstrepen de pannen de duurzaamheid van de samenwerking. Natuurlijk kunnen ook verjaardagen, evenementen, jubilea en andere mijlpalen met deze attentie worden opgeluisterd. Eindelijk een echt uniek kerstgeschenk dat in het geheugen wordt gegrift. Een blijvend en heel bijzonder aandenken.

 

Verras uw medewerkers met een duurzaam en origineel eindejaarsgeschenk, het andere kerstpakket!

Met een gepersonaliseerde pan van Primecook kiest u voor een origineel en uniek kerstgeschenk dat duurzaam is geproduceerd, vrij is van gevaarlijke stoffen zoals PFAS en nikkel, bijdraagt aan een gezonde levensstijl en dagelijks wordt gebruikt. Deze pannen zijn voorzien van de unieke Ecoshield anti-aanbakcoating. Deze coating is het beste alternatief voor Teflon. Veilig en slijtvast. De pannen worden volledig geproduceerd in Italië en dat blijkt ook uit het fraaie design.

 

Een aanbod dat u niet kunt weigeren

Wie gaat u verrassen met zo'n uniek kerstgeschenk of origineel eindejaarsgeschenk? De beste anti-aanbakpannen zonder PFAS voorzien van een persoonlijke en exclusieve print? De bedrukking is onuitwisbaar en doet geen afbreuk aan de goede eigenschappen en recyclebaarheid van het product. De teksten en logo's worden veilig en slijtvast met laser op de pannen en ovenschalen aangebracht. 

Mail ons uw logo en/of de tekst, wens, boodschap, slogan... Laat ons weten welke pan, ovenschaal of set u kiest en wat het gewenste aantal is. U ontvang van ons een aanbieding die u zeker niet zal tegenvallen. Wij kunnen ook zorgdragen voor rechtstreekse verzending van uw een uniek kerstgeschenk of origineel eindejaarsgeschenk naar de ontvangers, desgewenst met uw persoonlijke bericht.

 

Bekijk onze producten