Primecook - Personaliseerbare pannenset Angela, 2 koekenpannen van Ø 20cm en Ø 28cm met deksel

SET-Angela-p

Uniek in Nederland! Uw personaliseerbare pannenset! Voorzie de koekenpannen in deze set van twee regels met uw eigen tekst!

De Primecook pannenset 'Angela' omvat twee koekenpannen, met veilige antiaanbaklaag, en een diameter van 20 en 28 cm met bijbehorende deksels. Uitgevoerd met de nieuwe ECOSHIELD coating anti aanbak laag zonder PTFE, PFOA en NIKKEL. Deze speciale coating maakt het mogelijk om de smaak van voedsel te verbeteren, is zeer goed bestand tegen krassen, waardoor uitstekende prestaties worden gegarandeerd, zelfs bij hoge temperaturen.

Verras uzelf of een ander met deze koekenpannen voorzien van een gepersonaliseerde opdruk. Een mooi geschenk dat vele jaren meegaat en ook getuigt van aandacht voor gezondheid en milieu. Gezond koken is een gebaar van liefde!

Personaliseer je aankoop!

0 / 25
0 / 25

Bespaar 10%!

172,50 incl. BTW 148,90 incl. BTW

Primecook Pannenset Angela.

De koekenpannen in deze pannenset werken met alle warmtebronnen en kookoppervlakken te weten inductie, gas, elektrisch, glaskeramiek en zelfs in de oven (tot 230 graden celsius). Kook je een eenpansgerecht voor jezelf? Dan is de pan van 20 centimeter handig. Voor het voorbereiden van een diner met de familie biedt de pan van 28 centimeter de uitkomst. Of gebruik ze allebei en bak tegelijkertijd je vlees, vis of groenten gaar. 

De pannen uit het pannenset zijn eenvoudig en snel schoon te maken, zijn gemaakt van 100% recyclebaar aluminium. Het aluminium van de pan zorgt voor een snelle warmteopname en een gelijkmatige verdeling, zodat je gerechten, vlees of bijvorobeeld aardappeltjes mooi egaal bruin bakt. Door de stevig vastgeklonken ergonomische stalen handgrepen verplaats je de koekenpannen veilig naar de eettafel. De handgrepen zijn bekleed met een dikke laag voedselveilige siliconen. De koekenpannen zijn volledig recyclebaar.

De twee deksels zijn voorzien van een praktische knop die tevens dienst doet als lepelhouder, die keukengereedschap vasthoudt tijdens het koken, zodat je werkoppervlakken schoon blijven. Ze passen perfect bij alle pannen en bij elk pannenset van de Smeralda-lijn. Je kunt de koekenpannen na gebruik eenvoudig afspoelen met heet water. Ze mogen ook in de vaatwasser. Voor alle pannen geldt echter dat handmatig afwassen de pannen mooier en in een beter conditie houdt 

Tot 230 graden celcius zijn de koekenpannen ook in de oven te gebruiken. Natuurlijk zijn ze geschikt voor alle hittebronnen waaronder inductie. Dankzij de nieuw ontwikkelde anti-aanbaklaag Ecoshield blijven ingrediënten niet aan de bodem kleven en gebruik je minder olie en boter dan bij vergelijkbare pannen. Gezonder koken met minder vet, Primecook maakt het mogelijk!

 

Technische specificaties

Artikelnummer
SET-Angela-p