Primecook - Personaliseerbare Pannenset Anna - braadpan Ø 28 cm en koekenpan Ø 24 cm incl. deksels

SET-Anna-p

Uniek in Nederland! Uw personaliseerbare pannenset! Voorzie de pannen in deze set van twee regels met uw eigen tekst!

Primecook 'Anna' pannenset met 28 cm braadpan/hapjespan en 24cm koekenpan met bijbehorende glazen deksels en is zeer geschikt voor inductie. Deze hoogwaardige en duurzame antiaanbakpannen beschikken over de nieuwe ECOSHIELD-coating zonder PTFE, PFOA of nikkel. Deze speciale coating maakt het mogelijk om de smaak van voedsel te verbeteren en het gebruik van oliën of vetten tijdens het koken te verminderen. Gegarandeerd gifvrij. De anti-aanbaklaag is zeer goed bestand tegen krassen, waardoor uitstekende prestaties en een lange levensduur worden gegarandeerd. 

De anti-aanbaklaag is ultraglad, en vormt het beste alternatief voor teflon. Zelfs bij hoge temperaturen kunt u verantwoord stoven, bakken en braden, zonder risico op schadelijke dampen. Daarmee vormt deze voordelige pannenset van twee populaire Primecook pannen met deksels een duurzame en gezonde keuze.

Personaliseer je aankoop!

0 / 25
0 / 25

Bespaar 11%!

184,25 incl. BTW 159,90 incl. BTW

Primecook pannenset Anna
De PFAS-vrije pannenset bestaande uit een braadpan/hapjespan en koekenpan met deksels, leent zich goed voor het bereiden van de meest uiteenlopende gerechten. Duurzaam en gezond!

De pannenset Anna bestaat uit 2 pannen met glazen deksels, die elkaar maat goed aanvullen en op elkaar zijn afgstemd. De koekenpan is licht van gewicht, compact en geschikt voor kleinere hoeveelheden. De braadpan of hapjespan is groter. Hierin kook je voldoende aardappelen, rijst, pasta, noedels, risotto, groenten of saus. Daarnaast kun je in deze pan voldoende soep maken voor 3-4 personen. Beide pannen geschikt voor alle kookoppervlakken: inductie, gas, elektrisch en keramisch. De pannen kunnen zelfs in de oven worden geplaatst (tot 230°C). 

Ze zijn eenvoudig en snel schoon te maken. Afspoelen onder de hete kraan volstaat. De pannen mogen in de vaatwasser. De pannenset Anna is als alle Primecook pannen gemaakt van 100% recyclebaar koudgesmeed aluminium en hebben ergonomische, geklonken roestvrijstalen handgrepen die een stabiele grip garanderen. De slijtvaste siliconen beschermlaag voorkomt verbranding. Gebruik van pannenlappen is niet nodig. De bodem is van staal en dat maakt de pannenset Anna tot een ideale set voor inductie-koken. De glazen deksels zijn voorzien van een praktische knop die tevens als lepelhouder fungeert tijdens het koken, zodat het werkoppervlak schoon blijft. De deksels hebben een perfecte pasvorm en sluiten naadloos aan op groene braadpan en koekenpan die deel uitmaken van de befaamde Smeralda-lijn. 

PRIMECOOK-producten zijn volledig in Italië ontworpen en vervaardigd. 

Technische specificaties

Artikelnummer
SET-Anna-p