Primecook - Personaliseerbare Pannenset Elena, 3 koekenpannen van 20, 24 en 28 cm met deksels

SET-Elena-p

Primecook Personaliseerbare koekenpannenset Elena.

Uniek in Nederland! Uw personaliseerbare pannenset! Voorzie de pannen in deze set van twee regels met uw eigen tekst!

De koekenpannenset Elena bestaat uit drie koekenpannen met veilige antiaanbaklaag. Afmetingen (bovenzijde) resp. 20, 24 en 28 cm. Inclusief bijbehorende deksels. Deze bijzondere pannenset beschikt over de nieuwe ECOSHIELD coating zonder PTFE, PFOA, GenX, NIKKEL of andere schadelijke stoffen. Deze speciale coating maakt het mogelijk om de smaak van voedsel te verbeteren en het gebruik van oliën of vetten tijdens het koken te verminderen - 100% NIET-GIFTIG. Zeer goed bestand tegen hoge temperaturen, waardoor uitstekende prestaties worden gegarandeerd, zonder afgifte van schadelijke dampen en stoffen. Deze pannen zijn volledig PFAS-vrij en vormen het beste alternatief voor teflon.

De antiaanbaklaag is hard en slijtvast, bevat geen plastics of zware metalen en behoudt, ook na vele jaren intensief gebruik, zijn superieure antikleefeigenschappen. Ecoshield maakt aanbakken onmogelijk. Gun uzelf of een ander een fijne en bovenal veilige en 100% gezonde pannenset. Gezond koken is een gebaar van liefde.

Geef hieronder uw tekst of boodschap in. Wij zorgen voor de bedrukking. Wie verrast u met een origineel cadeau?

Personaliseer je aankoop!

0 / 25
0 / 25

Bespaar 14%!

256,85 incl. BTW 210,90 incl. BTW

Alle pannen uit deze koekenpannenset kunnen gebruikt worden op alle warmtebronnen en kookoppervlakken: inductie, gas, elektrisch, glaskeramiek en de oven (tot 230 graden celcius).

Ze zijn eenvoudig en snel schoon te maken, zijn gemaakt van 100% recyclebaar aluminium en hebben een ergonomische, geklonken roestvrijstalen handgreep die een stabiele grip garandeert en het risico op brandwonden elimineert.

De deksels zijn voorzien van een praktische lepelhouder voor het kookgerei zodat tijdens het koken, je werkoppervlak schoon blijft.

PRIMECOOK koekenpannen worden volledig in Italië ontworpen en geproduceerd met aandacht voor milieu, gezondheid en duurzaamheid.

Primecook pannen zijn gecertificeerd en onderscheiden zich in vele opzichten. Niet alleen door de veilige samenstelling en totale afwezigheid van PFAS, maar ook als het gaat om de sublieme bak- en kookeigenschappen. Niet te vergeten de prettige hanteerbaarheid, dankzij het lage gewicht, en de ergonomische handgrepen die niet heet worden en last but not least de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen, waardoor de pannenset erg lang mee gaan. En wanneer de pannen ooit moeten worden vervangen is het een prettige gedachte dat ze volledig recyclebaar zijn.

 

Technische specificaties

Artikelnummer
SET-Elena-p