• pannen-set-elena.jpg

Primecook - Personaliseerbare Pannenset Elena, 3 koekenpannen van 20, 24 en 28 cm met deksels

SET-Elena-p

Primecook Personaliseerbare koekenpannenset Elena.

Uniek in Nederland! Uw personaliseerbare pannenset! Voorzie de pannen in deze set van twee regels met uw eigen tekst!

De koekenpannenset Elena bestaat uit drie koekenpannen met antiaanbaklaag, 20, 24 en 28 cm, met bijbehorende deksels, inclusief de nieuwe ECOSHIELD coating zonder PTFE, PFOA en NIKKEL. Deze speciale coating maakt het mogelijk om de smaak van voedsel te verbeteren en het gebruik van oliën of vetten tijdens het koken te verminderen - 100% NIET-GIFTIG, zeer goed bestand tegen waardoor uitstekende prestaties worden gegarandeerd, zelfs bij hoge temperaturen, zonder te roken.

Personaliseer je aankoop!

0 / 25
0 / 25

Bespaar 14%!

234,35 incl. BTW 198,99 incl. BTW

Alle pannen uit deze koekenpannenset kunnen gebruikt worden op alle warmtebronnen en kookoppervlakken: inductie, gas, elektrisch, glaskeramiek en de oven (tot 230 graden celcius).

Ze zijn eenvoudig en snel schoon te maken, zijn gemaakt van 100% recyclebaar aluminium en hebben een ergonomische, geklonken roestvrijstalen handgreep die een stabiele grip garandeert en het risico op brandwonden elimineert.

De deksels zijn voorzien van een praktische knoplepelhouder die keukengereedschap vasthoudt tijdens het koken, zodat je werkoppervlakken schoon blijven.

PRIMECOOK koekenpannen worden volledig in Italië ontworpen en geproduceerd.