Primecook - Pannenset Francesca, kookpan van Ø 24 en hapjespan Ø 28 cm met deksels

SET-Francesca

De Francesca pannenset met maar liefst 11% voordeel bestaat uit twee populaire en allround pannen met gifvrije antiaanbaklaag, te weten: de hoge kookpan van 24 en de lage hapjespan van 28 cm in diameter inclusief de bijbehorende glazen deksels. Uiteraard zijn de pannen voorzien van de ECOSHIELD coating zonder PTFE, PFOA en NIKKEL. De coating bevat absoluut geen plastics en ook de hittebestendige handgrepen van 100% siliconen zijn plasticvrij. De innovatieve coating is niet alleen voedselveilig maar geeft ook betere resultaten. Beter smaakbehoud en het gebruik van oliën of vetten tijdens het koken kan worden verminderd. Het allerbelangrijkst: deze pannen zijn gegarandeerd NIET-GIFTIG. Ook op de lange termijn is de antiaanbaklaag slijtvast zeer goed bestand tegen krassen. De bijzondere antikleefeigenschappen blijven behouden, ook bij intensief gebruik. Dit in tegenstelling tot de gangbare alternatieven met een keramische coating, welke na verloop van tijd opruwt. Zelfs bij hoge temperaturen leveren deze gezonde pannen uitstekende prestaties. De harde coating wordt niet zacht onder invloed van verhitting en geeft geen giftige dampen af. Deze multifunctionele pannenset met twee duurzame pannen vormt een uitstekend alternatief voor teflon en keramische antiaanbakpannen. Zeer geschikt voor inductie en zelfs voor in de oven.

Bespaar 10%!

175,60 incl. BTW 157,90 incl. BTW

De pannen uit deze pannenset zijn geschikt voor alle kookoppervlakken: inductie, gas, elektrisch, glaskeramiek. De pannen kunnen zelfs in de oven worden geplaatst (tot 230°C).

Ze zijn eenvoudig en snel schoon te maken, zijn gemaakt van 100% recyclebaar aluminium en hebben een ergonomische, geklonken roestvrijstalen handgreep die een stabiele grip garandeert en brandwonden voorkomt.

De twee deksels in deze pannenset zijn voorzien van een ergonomische praktische knop met lepelhouder voor keukengereedschap, zodat je werkoppervlakken schoon blijven. 

Primecook pannenset met korting én onderscheidende voordelen:

  • Voor alle hittebronnen, ook de oven
  • Zeer goede prestaties op inductie
  • Handgrepen worden niet heet
  • Fraaie uitstraling dankzij groene coating
  • Snel en zeer eenvoudig schoon te maken
  • Geen gif, zware metalen of plastics
  • Duurzaam geproduceerd
  • Recyclebare pannenset
  • De gezonde keuze
  • 100% made in Italy

Deze allround pannenset vormt een goede basis in elke keuken en biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.  

 

Technische specificaties

Artikelnummer
SET-Francesca
Artikel EAN nummer
7428470837750