Primecook - Personaliseerbare Pannenset 'Giulia' - 14-delig - PFAS-vrij - inductie

SET-Giulia-p

Primecook pannenset Giulia

Uniek in Nederland! Uw personaliseerbare pannenset! Voorzie de duurzaam geproduceerde pannen in deze set van twee regels met uw eigen tekst, naam of boodschap!

Goed uitgerust met de complete pannenset Giulia. Een hoogwaardige en uitgebalanceerde pannenset met de meest gebruikte pannen, inclusief toebehoren. Zeer geschikt voor een klein gezin, of als complete startersset. Deze praktische pannenset bestaat uit:

 • 1 koekenpan 24 cm
 • 1 koekenpan 28 cm
 • 1 steelpan 20 cm
 • 1 hoge kookpan 24 cm
 • 1 braadpan / hapjespan 28 cm
 • 1 glazen deksel 20 cm
 • 1 glazen deksel 24 cm
 • 1 glazen deksel 28 cm
 • 1 nylon omschep/opschep lepel
 • 1 nylon soeplepel
 • 1 nylon vlakke grijper
 • 1 nylon (precisie)tang
 • 1 bakspaan
 • 1 schuimspaan

De Giulia-pannenset bestaat uit pannen met een ultragladde en uiterst doelmatige antiaanbaklaag, ontwikkeld door Primecook: ECOSHIELD zonder PTFE, PFOA, nikkel en andere stoffen die schadelijk zijn voor de mens en zijn omgeving. Deze antiaanbaklaag is gegarandeerd NIET GIFTIG en zeer goed bestand tegen krassen. Het veilige en slijtvaste alternatief voor teflon. Vervang nu uw teflon-pannen door een set gezonde pannen met uitstekende prestaties. Zelfs bij blooststelling aan de hoogste temperaturen komen er geen giftige dampen vrij. De dikke aluminium wanden met een zuivere samenstelling en de stalen bodem zorgen voor een optimale en gelijkmatige verdeling van de warmte. Dat leidt tot een beter kookresultaat en smaakvolle gerechten. Zelfs wanneer geen olie of vet wordt gebruikt. Aanbakken is onmogelijk in een Primecook pan. Vanzelfsprekend zijn de pannen in deze set geschikt voor koken op inductie. Sterker nog, ze mogen zelfs in de oven worden geplaatst. 

Primecook producten worden duurzaam geproduceerd in Italie en zijn volledig recyclebaar.

Geef hieronder de door u gewenste tekstregels in. Deze worden onuitwisbaar op de pannen gedrukt. Het kan gaan om een spreuk, een naam, een wens of een boodschap voor iemand die u wilt verrassen met een origineel geschenk.

Personaliseer je aankoop!

0 / 25
0 / 25

470,00 incl. BTW

Primecook pannen, voor elke warmtebron
De pannen uit deze pannenset zijn geschikt voor alle hittebronnen: inductie, gas, elektrisch, keramisch en zelfs de oven (tot 230° celcius).

Alle Primecook-pannen zijn eenvoudig en snel schoon te maken, dankzij de coating waar zich niets aan hecht. PFAS (PFTE, PFOA en GenX) en andere giftige stoffen komen nog in veel pannen voor. Er zijn maar weinig anti-aanbakpannen die volledig veilig zijn voor de gezondheid. Primecook pannen bevatten gegaradeerd geen schadelijke bestanddelen.

Het gebruikte aluminium is 100% recyclebaar. De pannen in pannenset Giulia zijn uitgerust met ergonomisch gevormde, roestvrijstalen handgrepen die onwrikbaar zijn vastgeklonken en ook na vele jaren nog steeds zullen vastzitten. Dankzij de dikke siliconen bekleding liggen ze stabiel in de hand en worden ze niet heet. Primecook pannen zijn ontworpen om er een leven lang plezier van te hebben.

De drie deksels in deze pannenset zijn uitgerust met een praktische lepelsteunknop, om de lepels op te laten rusten tijdens het koken, zonder het werkoppervlak vuil te maken.

De 6 bijbehorende accessoires zijn onmisbaar in de keuken. Deze toebehoren zijn gemaakt van 100% recyclebaar nylon en vormen geen enkele belasting voor de antiaanbaklaag. Een complete pannenset met toebehoren waar u veel plezier aan zult beleven.

Alle producten zijn volledig in Italië ontworpen en vervaardigd. Waarom is dat belangrijk? Omdat nergens anders zoveel waarde wordt gehecht aan de echte smaak van voedsel. Het bereiden van eerlijk en gezond eten is in Italië onderdeel is van het dagelijks leven. Het is deel van de cultuur. Daarbij horen pannen die aan de hoogste eisen voldoen. En dat is wat deze pannenset doet.

Technische specificaties

Artikelnummer
SET-Giulia-p