Primecook - Personaliseerbare pannenset Maria, 2 koekenpannen van Ø 24 en 28 cm met deksel

SET-Maria-p

Uniek in Nederland! Uw personaliseerbare pannenset! Voorzie de pannen in deze set van twee regels met uw eigen tekst!

De Maria koekenpannenset bestaat uit twee de twee populairste koekenpannen met antiaanbaklaag, resp. 24 en 28 cm in diameter met bijbehorende deksels, inclusief de nieuwe ECOSHIELD coating zonder PTFE, PFOA en NIKKEL. Deze speciale coating maakt het mogelijk om de smaak van voedsel te verbeteren en het gebruik van oliën of vetten tijdens het koken te verminderen - 100% NIET-GIFTIG, zeer goed bestand tegen krassen, waardoor uitstekende prestaties worden gegarandeerd, zelfs bij hoge temperaturen. De harde coating wordt niet zacht onder invloed van hoge temperatruren, behoudt zijn slijtvastheid en geeft geen giftige dampen af. Deze koekenpannenset met gifvrije en duurzame pannen vormen het beste alternatief voor teflon antiaanbakpannen.

Personaliseer je aankoop!

0 / 25
0 / 25

Bespaar 10%!

181,30 incl. BTW 159,90 incl. BTW

De koekenpannen uit deze koekenpannenset zijn compatibel met alle kookoppervlakken: inductie, gas, elektrisch, glaskeramiek en de oven (tot 230 ° C).

Ze zijn eenvoudig en snel schoon te maken, zijn gemaakt van 100% recyclebaar aluminium en hebben een ergonomische, geklonken roestvrijstalen handgreep die een stabiele grip garandeert en het risico op brandwonden elimineert.

De twee deksels van de koekenpannenset zijn voorzien van een praktische knoplepelhouder die keukengereedschap vasthoudt tijdens het koken, zodat je werkoppervlakken schoon blijven. Ze passen perfect bij alle pannen van de Smeralda-lijn.

 

Producten die volledig in Italië zijn ontworpen en vervaardigd.

Technische specificaties

Artikelnummer
SET-Maria-p