Primecook - Personaliseerbare Pannenset Teresa - steelpan Ø 20cm - koekenpan Ø 28cm met deksels

SET-Teresa-p

Uniek in Nederland! Uw personaliseerbare pannenset! Voorzie de pannen in deze set van twee regels met uw eigen tekst!

Pannenset Teresa bestaat uit een steelpan van 20 cm en een koekenpan van 28 cm met bijbehorende deksels. De pannen in het pannenset zijn gecoat met het nieuwe anti-aanbak ECOSHIELD zonder PTFE, PFOA en NIKKEL, waardoor de smaak van voedsel kan worden verbeterd door het gebruik van oliën of vetten tijdens het koken te verminderen - 100% NIET-GIFTIG, hoge weerstand tegen krassen, waardoor uitstekende prestaties worden gegarandeerd, zelfs bij hoge temperaturen, zonder dat er rook vrijkomt.

Personaliseer je aankoop!

0 / 25
0 / 25

Bespaar 15%!

183,45 incl. BTW 154,90 incl. BTW

Beide pannen werken op alle warmtebronnen en kookplaten: inductie, gas, elektrisch, glaskeramiek en kunnen ook in de oven (tot 230 graden celsius).

Ze zijn gemakkelijk en snel schoon te maken, zijn gemaakt van 100% recyclebaar aluminium en uitgerust met een ergonomische, roestvrijstalen geklonken handgreep die zorgt voor een stabiele grip in de loop van de tijd en zonder risico op brandwonden.

De deksels zijn uitgerust met een praktische lepelsteunknop, om de pollepels tijdens de bereiding van recepten te laten rusten zonder het werkoppervlak te vervuilen en ze passen perfect bij de pannen van de Smeralda-lijn.

De pannenset is een 100% Italiaans product, volledig ontworpen en gemaakt in Italië.

Technische specificaties

Artikelnummer
SET-Teresa-p