Set van 4 gekartelde steakmessen 13 cm

1641

Set van scherpe 4 steakmessen met gekarteld lemmet van 13 cm voor zowel thuis- als professioneel gebruik, ambachtelijk gemaakt in Italië. Kort, gemakkelijk te hanteren, slank mesblad en geprononceerde punt, waarmee u niet alleen vlees, maar ook fruit, groenten en pizza precies en in alle veiligheid kunt snijden. Een combinatie van elegantie en excellentie en een absolute noviteit in de besteksector: het mes in zeer hoogwaardig roestvrij staal, gecombineerd met het Paperstone®-handvat, ecologisch materiaal van een nieuwe generatie, verkregen uit 100% FSC®-gecertificeerd recycled papier en karton, wat garant staat voor stevigheid, hygiëne, niet-giftigheid en gemakkelijke reiniging. Een ander vlaggenschip is het snijblad, gecoat met de speciale TITAN-ECOSHIELD beschermlaag, die een grotere weerstand biedt aan de snijkant, oppervlaktehardheid, corrosiebestendigheid, hypoallergeniteit en gemakkelijke snijbewegingen tijdens het gebruik mogelijk maakt. Deze steakmessen maken het tafelen tot een feest. Comfortabel snijden waarbij de structuur van het voedsel volledig in tact blijft, zorgt voor een betere smaakbeleveing voor u en/of uw gasten. Vraag naar onze speciale horeca-aanbieding. De steakmessen zijn NSF-gecertificeerd.

159,90 incl. BTW

Met de Primecook steakmessen uit de Linea Anthracite snijdt u vlees, maar ook groente en vleesvervangers moeiteloos in blokjes of dunne partjes zonder de structuur ervan te vernielen. De messen zijn zo scherp dat ze soepel door het vlees glijden. Het voedsel hecht zich niet aan de gladde coating. Deze steakmessen geven het diner een extra dimensie. Het moeizame snijden, of erger, het in stukjes hakken van een mooi stuk vlees behoort tot het verleden. De open structuur wordt niet vernield. Dit komt de smaakbeleving ten goede en maakt het u en uw gasten een stuk comfortabeler. De steakmessen worden geleverd in een set van vier stuks.

Deze blijvend scherpe steakmessen zijn niet alleen ideaal voor thuisgebruik; ook in restaurants bieden ze een grote toegevoegde waarde. Voor grotere aantallen doen wij u dan ook graag een passend aanbod. 

Technische specificaties

Artikelnummer
1641
Artikel EAN nummer
8058697166419