Primecook - Personaliseerbare 6-delige pannenset 'Veronica'

SET-Veronica-p

Uniek in Nederland! Uw personaliseerbare pannenset! Voorzie de pannen in deze set van twee regels met uw eigen tekst!

Deze hoogwaardige anti-aanbak pannenset bestaat uit vier populaire Primecook pannen die een veelgebruikte basis vormen van iedere kookset, inclusief twee deksels die perfect op deze pannen passen:

  • 1 koekenpan 24 cm
  • 1 koekenpan 28 cm
  • 1 hoge kookpan 24 cm
  • 1 braadpan / hapjespan 28 cm
  • 1 glazen deksel 24 cm
  • 1 glazen deksel 28 cm

Met deze pannenset haalt u bijzonder duurzame pannen in huis. Gezonde pannen met stevig geklonken handgrepen en een ultragladde, slijtvaste bodem. Zonder twijfel het beste alternatief voor het PFAS bevattende Teflon. Vervang nu uw oude pannen door deze voordelige pannenset. 

 

Personaliseer je aankoop!

0 / 25
0 / 25

Bespaar 6%!

338,95 incl. BTW 299,90 incl. BTW

De Veronica pannenset bestaat uit pannen met unieke antiaanbaklaag uit de Smeralda-lijn van Primecook. Deze pannen zijn gecoat met het nieuwe ECOSHIELD zonder PTFE, PFOA, nikkel, cadmium en andere zware metalen.

ECOSHIELD maakt het mogelijk om het gebruik van olie en vet te beperken, waardoor u magerder kookt en de smaak van het voedsel kan worden versterkt. 100% NIET-GIFTIG, zeer goed bestand tegen krassen en meer dan uitstekende prestaties. Zelfs bij hoge temperaturen komen er geen schadelijke dampen of stoffen vrij.

Alle Primecook pannen, dus ook die in deze pannenset, zijn geschikt voor alle kookplaten: inductie, gas, elektrisch, keramisch en ook de oven (tot 230°C).

Eenvoudig en snel schoon te maken, Smeralda-pannen zijn gemaakt van 100% recyclebaar aluminium en uitgerust met een ergonomische roestvrijstalen geklonken handgreep, die een stabiele grip garandeert, zonder risico op verbranden danzij de dikke siliconen afwerking. 

De deksels zijn uitgerust met een praktische lepelsteunknop, om de pollepels tijdens de bereiding op te laten rusten zonder het werkoppervlak te vervuilen. De glazen deksels passen perfect bij de koekenpannen, braadpannen en kookpotten uit de Smeralda-lijn. Vervang nu uw pannen met het giftige teflon door een pannenset die gezond koken mogelijk maakt en de beste resultaten geeft.

Alle PRIMECOOK-producten worden volledig in Italië ontworpen en  vervaardigd. Ze zijn duurzaam en milieuvriendelijk geproduceerd. Letterlijk en figuurlijk groene pannen.

Technische specificaties

Artikelnummer
SET-Veronica-p