Primecook - Koekenpan met deksel - Ø 28 cm - PFAS-vrij

1902D

Voordeelset bestaande uit een duurzame koekenpan met deksel. Nu met 10% korting! De 28 cm in doorsnede koekenpan met anti-aanbaklaag uit het Smeralda-assortiment is een 100% Made in Italy-product. Volledig PTFE, PFOA en nikkelvrij, de 28 cm lange anti-aanbakpan is geschikt voor alle kookoppervlakken: gas-, inductie-, elektrische en keramische kookplaten en oven.

Een koekenpan met het PFAS-vrije Ecoshield, het nieuwe type coating dat de menselijke gezondheid en het milieu beschermt. Onze pannen met anti-aanbaklaag zijn gemaakt van recyclebaar aluminium en gaan veel langer mee dan ander kookgerei standaard (keramische) met anti-aanbaklaag.

Voordeelset!

84,95 incl. BTW 76,45 incl. BTW

100% veilig voor de gezondheid

Deze koekenpan in de meestgebruikte afmeting is voorzien van de innovatieve Ecoshield anti-aanbaklaag die volledig PTFE, PFOA en nikkelvrij is. Tijdens het bakken heb je nagenoeg geen boter of olie meer nodig. Ideaal voor een gezonde levenstijl. De koekenpan heeft een sterke bodem die niet vervormt en ervoor zorgt dat de warmte gelijkmatig  wordt verspreid. Hierdoor heb je altijd een mooi egaal bakresultaat. De unieke Ecoshield coating maakt aanbakken onmogelijk en behoudt zijn anti-aankleef eigenschappen voor vele jaren. De comfortabele handgreep ligt heel prettig in de hand en zorgt daarmee voor optimaal kookplezier.

Geschikt voor alle warmtebronnen

Geschikt voor inductie, keramisch en elektrisch koken, voor gas en in de oven. Door de sterke anti-aanbaklaag, waarvan ook de buitenzijde is voorzien, is het schoonmaken van de koekenpan meer dan eenvoudig. Je kunt de koekenpan probleemloos in de oven gebruiken aan gezien de steel is bekleed met een dikke laag van zuivere siliconenrubber wat niet smelt.  en hij is geschikt voor gebruik op alle warmtebronnen.

Primecook pannen schoonmaken

Voor een goede reiniging: laat de pannen na gebruik goed afkoelen en was de pannen met de hand af met warm water en een zacht afwasmiddel. Droog de pannen met een zachte doek of met keukenpapier. Bij voorkeur niet in de vaatwasser, omdat het gebruik van agressieve reinigingsmiddelen de antiaanbaklaag op den duur kan aantasten.

Slijtvast, ultraglad en duurzaam

Hoge kwaliteit aluminium met RVS. Volledig naadloos. Gaat aanzienlijk langer mee dan gewone pannen. Dus niet alleen goed voor een gezond leven, het is ook goed voor je portemonnee. Alle Primecook pannen worden duurzaam geproduceerd!

Technische specificaties

Artikelnummer
1902D
Artikel EAN nummer
7428472006154