Primecook - Braadpan / Hapjespan met deksel - Ø 28 cm - PFAS-vrij

1906D

Voordeelset: Braadpan / Hapjespan van 28 cm met deksel, 10% korting op de set!

Langzaam stoven en garen in deze braadpan / hapjespan 28 cm voor een heerlijke rijke smaak. Daar heb je een goede braadpan / hapjespan voor nodig. Wat is jouw favoriete stoofpotje? Met deze voordeelset heb je de juiste materialen in huis voor een subliem stoofpotje.

 

Voordeelset!

83,95 incl. BTW 75,56 incl. BTW

Bakken, braden, sudderen, stoven… Met deze grote, veelzijdige braadpan of hapjespan kan het allemaal. Door zijn hoge, rechte randen is de diepe hapjespan ideaal voor het bakken en braden van vlees en vis, maar ook voor het bereiden van pastasauzen en eenpansgerechten zoals macaroni en stoofschotels.

Van binnen is de koekenpan voorzien van een EcoShield coating die ervoor zorgt dat je eten niet blijft plakken aan de pan. De bijzondere coating kan veel hogere temperaturen weerstaan dan de gemiddelde antiaanbaklaag en daarnaast is EcoShield beter voor het milieu en je eigen gezondheid.

De ondiepe braadpan / hapjespan van 28 cm met antiaanbaklaag, is ideaal voor grote gezinnen dankzij zijn royale capaciteit. De braadpan is compatibel met inductie-, gas-, elektrische en keramische kookplaten en is ovenbestendig (tot 230 ° C) Dankzij de geklonken stalen handgrepen, bedekt met food-grade siliconen, garanderen ze een optimale veiligheid met hun stevige grip, waardoor het risico op brandwonden wordt verminderd.

Van deze pan ga je heel veel plezier hebben, want hij is erg praktisch in gebruik.