Primecook - Braadpan / Hapjespan met deksel - Ø 28 cm - PFAS-vrij

1906D

Voordeelset bestaande uit een hoogwaardige Braadpan / hapjespan zonder PFAS met een diameter van 28 cm met glazen deksel, tijdelijk maar liefst 22% korting op deze set!

Langzaam stoven en garen in deze braadpan met een diameter van 28 cm. Geschikt voor inductie en alle andere warmtebronnen. Pan en deksel mogen zelfs in de oven worden geplaatst. Overigens is deze allround hapjespan geschikt voor veel uiteenlopende gerechten. Wat te denken van een heerlijke risotto, een stoofpot of een smaakvolle goulash? De pan geeft dankzij de goede warmtegeleiding een rijke smaak aan de gerechten en is ook nog eens een stuk energiezuiniger dan vergelijkbre pannen. Aankoeken op de bodem behoort tot het verleden en na gebruikt is de pan zo weer schoongespoeld. Vanzelfsprekend is ook deze hapjespan voorzien van de veilige en duurzame coating die geen schadelijke stoffen bevat. Het beste alternatief voor Teflon. Geen PFAS, plastics of zware metalen. 100% veilig en gezond koken. De innovatieve Ecoshield coating is niet alleen gifvrij, maar ook krasvast en blijvend glad.
Deze groene alleskunner wordt compleet met glazen deksel geleverd. De deksel heeft een ventiel en siliconen handgreep met geintegreerde lepelsteun. 

Deze combinatie van pan en deksel is tijdelijk extra voordelig en is absoluut de beste koop. Gezond koken begint bij Primecook! 

 

Voordeelset!

83,95 incl. BTW 64,99 incl. BTW

Voordeelset met deksel en tijdelijk ruim 22% korting. Een middelgrote, veelzijdige pan voor het bereiden van vlees, vis, groenten en heel veel andere gerechten. Met 28 cm een handig en zeer gangbaar formaat.

Bakken, braden, sudderen, stoven… Met deze grote, veelzijdige braadpan kan het allemaal. Door zijn hoge, rechte randen is de diepe pan ideaal voor het bakken en braden van vlees en vis, maar ook voor het bereiden van pastasauzen en eenpansgerechten zoals macaroni en stoofschotels.

Van binnen is de koekenpan voorzien van een EcoShield coating die ervoor zorgt dat je eten niet blijft plakken aan de pan. De bijzondere coating kan veel hogere temperaturen weerstaan dan de gemiddelde antiaanbaklaag en daarnaast is EcoShield beter voor het milieu en je eigen gezondheid.

De lage hapjespan van 28 cm met antiaanbaklaag, is ideaal voor  gezinnen dankzij zijn royale capaciteit. De braadpan is geschikt  voor inductie, gas, elektrische en keramische kookplaten en is ovenbestendig (tot 230°C) Dankzij de geklonken stalen handgrepen, bedekt met voedselveilige siliconen, is een optimale veiligheid met stevige grip gegarandeerd, waardoor het risico op brandwonden aanzienlijk wordt verkleind.

Van deze duurzame pan ga je heel veel plezier hebben, want hij kent vele toepassingen en is praktisch in gebruik. Na gebruik even afspoelen en de pan is schoon en direct klaar voor het bereiden van weer een nieuw gerecht. Aanbakken of aankoeken behoort definitief tot het verleden.