Personaliseerbare braadpan / hapjespan - Ø 28 cm - PFAS-vrij

1906p

Een groene design pan met jouw eigen tekst? Met de personaliseerbare braadpan / hapjespan van 28 cm in doorsnede kan dat.

De diepe personaliseerbare braadpan / hapjespan van 28 cm met antiaanbaklaag, is ideaal voor (kleine) gezinnen. Een universele pan met een gangbaar volume. Gecoat met de ECOSHIELD-coating, vrij van Teflon, PFOA, PFAS en nikkel, garandeert elke Primecook pan een uitstekende bestendigheid tegen krassen en slijtage, zelfs bij hoge temperaturen. Energiezuinig en perfect voor inductie door goede en gelijkmatige warmteverdeling. De hapjespan is dus geschikt voor inductie-, gas-, elektrische en keramische kookplaten en is ook ovenbestendig (tot 230 ° C). Dankzij de geklonken stalen handgrepen, bedekt met voedselveilige siliconen, garandeert de personaliseerbare braadpan / hapjespan een optimale veiligheid met stevige grip. Niet alleen comfortabel; het risico op brandwonden wordt sterk verminderd en het gebruik van pannenlappen is niet nodig.

Wie verrast u met deze personaliseerbare braadpan / hapjespan voorzien van een treffende slogan, pakkende wens of prikkelende wijsheid? Bestel hieronder en geef de gewenste tekst in.

Bij bestelling van meer pannen van dit type, voor elk exemplaar de gewenste tekst ingeven (2 stuks is 2 x tekstinvoer).

Personaliseer je aankoop!

Voor slechts 12,00 per artikel

0 / 25
0 / 25

65,90 incl. BTW

Bakken, braden, sudderen, stoven… Met deze middelgrote, veelzijdige hapjespan kan het allemaal. Door zijn hoge, rechte randen is de diepe personaliseerbare braadpan / hapjespan ideaal voor het bakken en braden van vlees en vis, maar ook voor het bereiden van pastasauzen en eenpansgerechten zoals macaroni en stoofschotels.

Van binnen is de personaliseerbare braadpan / hapjespan voorzien van de veilige EcoShield coating die ervoor zorgt dat je eten niet blijft plakken aan de pan. De bijzondere coating kan veel hogere temperaturen weerstaan dan de gemiddelde antiaanbaklaag en daarnaast is EcoShield beter voor het milieu en onschadelijk voor je gezondheid. De personaliseerbare braadpan / hapjespan is milieuvriendelijk geproduceerd en de opdruk wordt aangebracht met laser.

Van deze pan ga je heel veel plezier hebben, want hij is erg praktisch in gebruik. De pan is gemaakt van hoogwaardig aluminium met dikke stalen bodem. Volledig naadloos. Gemaakt voor talloze jaren kookplezier. Duurzaam en energiezuinig. Zeker met gebruik van een goed sluitend deksel met ventiel. Andere handige accessoires gemaakt voor gebruik in Primecook pannen vindt u hier. Wat te denken van een fraaie siliconen spatel of een vlijmscherp keukenmes?

Technische specificaties

Artikelnummer
1906p