Personaliseerbare braadpan / hapjespan - Ø 28 cm - PFAS-vrij

1906p

Je eigen pan met jouw tekst? Met de personaliseerbare braadpan / hapjespan van 28cm in doorsnede kan dat.

De diepe personaliseerbare braadpan / hapjespan van 28 cm met antiaanbaklaag, is ideaal voor grote gezinnen dankzij zijn royale capaciteit. Gecoat met de ECOSHIELD-coating, vrij van Teflon, PFOA, PFAS en nikkel, garandeert het een uitstekende bescherming tegen krassen, zelfs bij hoge temperaturen, door de warmte gelijkmatig te verdelen. De sauspan is compatibel met inductie-, gas-, elektrische en keramische kookplaten en is ovenbestendig (tot 230 ° C) Dankzij de geklonken stalen handgrepen, bedekt met food-grade siliconen, garanderen ze een optimale veiligheid met hun stevige grip, waardoor het risico op brandwonden wordt verminderd.

Bij bestelling van meer pannen van dit type, voor elk exemplaar de gewenste tekst ingeven (2 stuks is 2 x tekstinvoer).

Personaliseer je aankoop!

Voor slechts € 12 per artikel

0 / 25
0 / 25

62,95 incl. BTW

Bakken, braden, sudderen, stoven… Met deze grote, veelzijdige hapjespan kan het allemaal. Door zijn hoge, rechte randen is de diepe hapjespan ideaal voor het bakken en braden van vlees en vis, maar ook voor het bereiden van pastasauzen en eenpansgerechten zoals macaroni en stoofschotels.

Van binnen is de personaliseerbare braadpan / hapjespan voorzien van een EcoShield coating die ervoor zorgt dat je eten niet blijft plakken aan de pan. De bijzondere coating kan veel hogere temperaturen weerstaan dan de gemiddelde antiaanbaklaag en daarnaast is EcoShield beter voor het milieu en je eigen gezondheid.

Van deze pan ga je heel veel plezier hebben, want hij is erg praktisch in gebruik.