Personaliseerbare wok - Ø 28 cm - PFAS-vrij

1909p

Een hoogwaardige wokpan die echt niet aanbakt en bestand is tegen hoge temperaturen. Precies zoals een wok moet zijn. De revolutionaire anti-aanbaklaag is gegarandeerd vrij van PFAS en zware metalen. Hij kan gebruikt worden op elk kookoppervlak (gas, inductie, elektrisch en keramisch) maar kan ook in de oven worden geplaatst. Deze roerbakpan heeft een optimale warmtverdeling en stabiliteit. Ligt goed in de hand dankzij de ergonomisch gevormde RVS handgreep bekleed een met stevige siliconen grip die niet heet wordt. De ideale pan voor het echte roerbakken, vetarm en gezond.

Voorzie de pan van twee regels eigen tekst en maak 'm persoonlijk! Deze personaliseerbare anti-aanbakpan met een diameter van 28 cm is niet alleen een leuk en origineel cadeau. Hij steelt ook de show op tafel in de frisse groene kleur voorzien van de naam van 'de chef' of een welgemeende wens.  

De uiterst robuuste roerbakpan met gifvrije en veilige antiaanbaklaag is gemaakt van 100% recyclebaar aluminium met een dikke stalen bodem en geklonken handgreep.

Bij bestelling van meer pannen van dit type, voor elk exemplaar de gewenste tekst ingeven (2 stuks is 2 x tekstinvoer).

Personaliseer je aankoop!

Voor slechts 12,00 per artikel

0 / 25
0 / 25

67,90 incl. BTW

Gebruik deze Primecook pan probleemloos op elke warmtebron en zelfs in de oven. Wil je de pan lang goed en mooi houden, was hem dan met de hand af met een beetje afwasmiddel. Maar hij is ook bestand tegen de vaatwasser. 

Alle Primecook pannen worden volledig in Italië geproduceerd en dankzij de Ecoshield-antiaanbaklaag (vrij van PTFE, PFOA en Nikkel) worden de pannen  beschouwd als de beste om in te bakken of te koken. De natuurlijke smaak en de structuur van de voedingsmiddelen blijft behouden.

Net als de overige pannen en bakvormen uit de Smeralda-lijn is deze personaliseerbare wok:

  • Slijtvast, duurzaam en robuust
  • Milieuvriendelijk geproduceerd
  • Voedselveilig en ecovriendelijk
  • Energiebesparend en efficiënt
  • Geschikt voor inductie
  • Voorzien van ongeëvennaarde eigenschappen

Technische specificaties

Artikelnummer
1909p