Primecook - Kookpan - Ø 28 cm - PFAS-vrij

1911

Deze zeer royale anti-aanbak kookpan met een diameter van 28 cm. is ideaal voor het bereiden van gerechten voor het hele gezin. Aardappels, pasta, rijst, soep of het bereiden van sausen, succes is verzekerd met deze duurzame pan. De Ecoshield anti-aanbaklaag zorgt ervoor dat niets aankoekt. De kookpan of soeppan is geschikt voor alle warmtebronnen (gas, elektrisch, inductie, keramisch) en is zelfs ovenbestendig (tot 230°C). De dikwandige Primecook pannen gaan langer mee door de robuste constructie en slijtvaste bodem.

Het milieuvriendelijke productieproces waarbij de pan koud wordt gevormd, zorgt ervoor dat de aluminiumlegering van maar liefst 99% altijd constant blijft. Water kookt sneller en het voedsel gaart gelijkmatiger. Dit komt de smaak ten goede en zorgt voor een aanzienlijke besparing van energie ten opzichte van de traditionele pannen van staal of gegoten aluminium. De handgrepen zijn geklonken, gaan niet loszitten en worden niet heet. De kookpan is gegarandeerd vrij van PFAS en andere schadelijke stoffen. Indien u kiest voor de voordeelset van pan met glazen deksel, profiteert u van 10% extra korting.

  • Grote en hoge kookpan c.q. soeppan
  • Twee stevige handvatten
  • Gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen
  • Optimale warmtgeleiding en energiebesparend
  • Voor vetarm en gezond koken
  • Slijtvast, duurzaam en robuust
  • De beste kookpan in zijn soort
  • Designed en made in Italy
  • Inhoud: 7,7 liter

 

Type

83,90 incl. BTW

De diepe kookpot of soeppan van 28 cm met antiaanbaklaag, is dankzij zijn royale capaciteit ideaal voor grotere gezinnen. De veilige ECOSHIELD-coating, vrij van PFOA, PFAS en nikkel, garandeert een uitstekende bescherming tegen krassen. Zelfs bij hoge temperaturen komen er geen giftige dampen vrij, omdat Primecook pannen geen schadelijke stoffen bevatten. Een beter alternatief voor Teflon is er niet.

Dankzij de geklonken stalen handgrepen, bekleed met voedselveilige  siliconen, is de grip optimaal en veilig. Pannenlappen zijn niet nodig. De kookpan optillen kan zonder de handen te verbranden. Zowel het aluminium als de siliconen onderdelen zijn volledig recyclebaar.

Met onze kookpannen kun je jaren vooruit. Ze zijn gemaakt voor langdurig en intensief gebruik welk gerecht je ook maakt. Het is de meest duurzame keuze. Een groene pan, geproduceerd met oog voor mens en milieu. Zo smaken de aardappeltjes, pasta, rijst, couscous of soep nog lekkerder. 100% Italiaans fabricaat.

Wil je extra efficient koken? Vergeet dan niet een glazen deksel mee te bestellen. Door de kookpan af te sluiten komt de inhoud nog sneller op temperatuur. Zo is deze kookpot het tevens de ideale soeppan. Bestel vandaag nog de voordeelset van pan met deksel en profiteer van 10% korting.

Technische specificaties

Artikelnummer
1911
Artikel EAN nummer
8058697169113