Primecook - Kookpan met deksel - Ø 28 cm - PFAS-vrij

1911D

Deze zeer royale kookpan c.q. soeppan heeft een diameter van 28 cm. en wordt geleverd als voordeelset met perfect passend glazen deksel voorzien van een siliconen knop met lepelhouder. Net als alle Primecook pannen is ook deze alleskunner voorzien van de innovatieve Ecoshield antiaanbak coating. Gladder dan teflon en een stuk gezonder. Aankoeken behoort tot het verleden en dankzij de hoge mate van slijt- en krasvastheid kan het eten probleemloos worden omgeschept tijdens het koken. De uitgebalanceerde stalen bodem maakt de pan zeer geschikt voor inductie en de pan kan zelfs worden gebruikt in de oven. De pan beschikt over stevige handgrepen bekleed met siliconen. deze worden niet heet zodat de pan altijd veilig van het vuur kan worden gepakt.

De robuuste aluminium wanden zorgen voor uitmuntende warmtegeleiding. Het voedsel gaart gelijkmatiger en water kookt sneller. Met deze groene kookpot bespaar je op energie en je spaart ook het milieu.

Deze kookpan met deksel is de beste in zijn soort en gaat jarenlang mee. Nu met 10% korting.

Voordeelset!

105,90 incl. BTW 95,80 incl. BTW

De diepe kookpan van 28 cm met antiaanbaklaag, is ideaal voor grotere gezinnen dankzij zijn royale capaciteit. Gecoat met de ECOSHIELD-coating, vrij van Teflon, PFOA, PFAS en nikkel, garandeert het een uitstekende bescherming tegen krassen, zelfs bij hoge temperaturen, aangezien er geen plastics in de antiaanbaklaag zitten die de bodem zacht maken, zoals bij teflon het geval is. De kookpan pan is geschikt voor alle hittebronnen: inductie, gas, elektrische en keramische kookplaten en is ovenbestendig (tot 230°C) Dankzij de geklonken stalen handgrepen, bedekt met voedselveilige siliconen, garanderen ze een optimale veiligheid met hun stevige grip, waardoor het risico op brandwonden wordt verminderd.

Met kookpannen van Primecook kun je jaren vooruit, welk gerecht je ook maakt. Of je nu van de Hollandse pot houdt of de mediterrane keuken. Aardappeltjes, pasta, rijst, couscous, groente of een grote pan met dampende soep. 

Dankzij de meegeleverde deksel kook je nog efficienter. Door de kookpan / soeppan af te sluiten komt de inhoud nog sneller op temperatuur. Bestel deze voordelige set vandaag nog en profiteer van 10% korting.

Technische specificaties

Artikelnummer
1911D
Artikel EAN nummer
7428473643402