Primecook - Kookpan met deksel - Ø 28 cm - PFAS-vrij

1911D

De diepe kookpan van Primecook is ideaal voor het bereiden van gerechten voor het hele gezin.  Nu met 10% in de voordelset van pan met deksel

Voordeelset!

101,90 incl. BTW 91,80 incl. BTW

De diepe kookpan van 28 cm met antiaanbaklaag, is ideaal voor grote gezinnen dankzij zijn royale capaciteit. Gecoat met de ECOSHIELD-coating, vrij van Teflon, PFOA, PFAS en nikkel, garandeert het een uitstekende bescherming tegen krassen, zelfs bij hoge temperaturen, door de warmte gelijkmatig te verdelen. De braadpan is compatibel met inductie-, gas-, elektrische en keramische kookplaten en is ovenbestendig (tot 230 ° C) Dankzij de geklonken stalen handgrepen, bedekt met food-grade siliconen, garanderen ze een optimale veiligheid met hun stevige grip, waardoor het risico op brandwonden wordt verminderd.

Met onze kookpannen kan je jaren vooruit, welk gerecht je ook maakt. Of je nu gewoon lekker Nederlands aardappeltjes kookt of avontuurlijk bent met pasta, rijst of couscous. En groente koken of soep maken kan natuurlijk net zo goed in onze pannen.

Wil je extra efficient koken? Vergeet dan niet de deksel mee te bestellen. Door de kookpan af te sluiten komt de inhoud nog sneller op temperatuur. We hebben een speciale voordeelset voor deze pan met deksel beschikbaar. Bestel deze vandaag nog en profiteer van 10% korting.