Primecook - Ovenschaal - braadslede - 35 x 27 cm - 7cm hoog - PFAS-vrij

1916

Grote ovenschaal 35 x 27 cm en 7 cm hoog, rechthoekig met de innovatieve Primecook antiaanbaklaag, gemaakt van 100% recyclebaar voedselveilig aluminium. Made in Italy. Duurzaam geproduceerd. Veilig voor mens en milieu.

Krasbestendig door de ECOSHIELD-coating en gegarandeerd gifvrij. Zonder PTFE, PFOA, NIKKEL of andere zware metalen. Deze braadslede kan bij zeer hoge temperaturen worden gebruikt. Ecoshield bevat namelijk geen plastics die week worden bij verhitting (geen PFAS). Dankzij de harde en bijzonder gladde bodem kan het gebruik van olie of vetten tijdens het bakken worden beperkt of zelfs vermeden. Het voedsel hecht zich niet aan uiterst effectieve antikleeflaag die ook nog eens zeer krasvast is. De ovenschaal is volledig naadloos en heeft geintegreerde handgrepen. Na gebruik eenvoudig afspoelen onder de hete kraan volstaat. In de vaatwasser mag ook. Niet alleen de thuiskok zal veel plezier beleven aan deze royale ovenschaal - braadslede, ook in de professionele keuken is deze alleskunner op zijn plaats. Let op de afmetingen zijn de binnenmaten.

Maak de collectie compleet door te kiezen voor de 4-delige ovenschalen set Forno.

49,90 incl. BTW

Deze royale en diepe Primecook ovenschaal c.q. braadslede is gemaakt van recyclebaar aluminium van hoge legering. De ovenschaal heeft hierdoor een uitstekende warmtegeleiding zodat alle gerechten mooi egaal worden gebakken. De sterke 100% veilige EcoShield anti-aanbaklaag (zonder PFAS -PFOA) zorgt ervoor dat de gerechten niet aanbakken en ook het schoonmaken is in een mum van tijd gedaan. De schaal is naadloos en corrosiebestendig. Met deze ovenschaal zet je in een handomdraai de lekkerste ovengerechten op tafel! Zonder de omgeving bloot te stellen aan giftige dampen en zonder het risico van schadelijke stoffen die in contact kunnen komen met het voedsel. Een duurzame en gezonde keuze!

VOORDELEN

  • Gemaakt van recyclebaar aluminium
  • Dikwandig, hoge legering, uitstekende warmtegeleiding
  • Sterke 100% veilige anti-aanbaklaag (vrij van PFAS-PFOA)
  • De meest kras- en slijtvaste anti-aanbaklaag
  • De beste antikleef eigenschappen dankzij gladde gifvrije coating
  • Makkelijk schoonmaken dankzij hoge kwaliteit anti-aanbaklaag
  • Praktische handgrepen voor makkelijk vastpakken
  • Naadloos en roestvrij

 

Technische specificaties

Artikelnummer
1916
Artikel EAN nummer
8058697169168