Primecook - Ovenschalenset 'Forno' - 4-delig

SET-Forno

Primecook Forno ovenschalen set
Nu 11% korting op de hoogwaardige ovenschalenset Forno, welke bestaat uit drie rechthoekige ovenschalen met de veilige Ecoshield antiaanbaklaag zonder PFAS of andere schadelijke stoffen:

- Hoge ovenschaal / braadslede 31 x 23 x 6,5 cm
- Extra grote hoge ovenschaal / braadslede 35 x 27 x 7 cm
- Lage ovenschaal / bakplaat 35 x 27 x 3 cm

Inclusief een handige multifunctionele tang als bonus.

Veilig en gezond bakken, dankzij de revolutionaire antiaanbakcoating, zonder teflon, nikkel en andere schadelijke stoffen. Geen giftige dampen. Sublieme antikleef eigenschappen en geschikt voor bakken zonder vet. Bestel de 4-delige set nu met extra korting.

 

Bespaar 11%!

136,00 incl. BTW 124,80 incl. BTW

Primecook, kwaliteit en veiligheid door gebruik van gifvrije materialen

Gecoat met het nieuwe ECOSHIELD zonder PTFE, PFOA en NIKKEL, stelt de ovenschalenset van 3 hoogwaardige anti-aanbak ovenschalen je in staat om ovengerechten te bereiden van gegrilde groenten, pommes gratin tot lasagne. De lage ovenschaal leent zich uitstekend voor het bereiden van een echte Italiaanse focaccia, maar is natuurlijk ook geschikt voor broodjes en koekjes. Of aardappeltjes met  rozemarijn. De ovenschalen, ook wel braadsledes genoemd, zijn van aluminium met een hoge legering voor een optimale en gelijkmatige verdeling van de warmte. Dat is belangrijk voor een goede garing. Dikwandig, maar licht van gewicht. Dus altijd moeiteloos en zonder al te grote krachtinspanning uit de oven te pakken.

De revolutionaire anti-aanbaklaag is echt bijzonder. Deze is volledig veilig, ook bij hoge temperaturen. Door de gifvrije samenstelling, vrij van PFAS, is deze ovenset bij uitstek geschikt voor gezond bakken en door de goede antikleefeigenschappen kan dat ook nog eens vetarm.

Eenmaal op tafel koelen de geintegreerde handgrepen snel af zodat het risico op verbranding verkleind wordt. Het gebruik van pannenlappen bij het uit de oven nemen wordt wel aanbevolen.

Dankzij de geintegreerde handgreep maakt de braadslede efficient gebruik van de ruimte in de oven, terwijl je de schaal toch veilig en met een goede grip uit de oven kun halen en op tafel kunt zetten.

De ovenschalenset is geschikt voor de vaatwasser, maar voor een nog langere levensduur van de ovenschaalset adviseren wij om deze met de hand en een beetje afwasmiddels af te wassen. De binnenzijde van de ovenschalen is zo glad dat afspoelen met heet water vaak al volstaat. Aankoeken en schoonboenen met schuursponsjes behoort definitief tot het verleden.  

De producten zijn volledig in Italië ontworpen en op milieuvriendelijke wijze vervaardigd. Deze duurzame ovenschalen zijn volledig recyclebaar.

 

Technische specificaties

Artikelnummer
SET-Forno
Artikel EAN nummer
7428478039712