Primecook - Steelpan / Sauspan met deksel - Ø 16 cm - PFAS-vrij

1953D

Voordeelset van compacte steelpan / sauspan met deksel; bespaar 10% op de prijs!

De steelpan / sauspan met een binnenmaat van 16 cm. beschikt over de revolutionaire Ecoshield antiaanbaklaag die krasvast is en volledig vrij van PFAS en zware metalen. Primecook pannen zijn 100% veilig voor de gezondheid en zijn geproduceerd met een minimale belasting voor het milieu. De handgreep is stevig vastgeklonken, wordt niet heet, raakt niet los, is ergonomisch en veilg. De Primecook steelpan / sauspan is ideaal voor bijvoorbeeld het koken van kleinere gerechten, eieren, voor het bereiden van sauzen of voor het opwarmen van melk. Omdat zich niets aan de gladde bodem hecht is de steelpan / sauspan zeer snel en eenvoudig schoon te spoelen. De glazen deksel houdt warmte en vocht in de pan en zorgt voor een goede garing met behoud van geur, smaak en vitaminen.

Met deze kleine steelpan / sauspan kook je gezond, smakelijk en energiezuinig.

Voordeelset!

62,00 incl. BTW 54,90 incl. BTW

Deze steelpan / sauspan is ideaal voor het bereiden van sauzen en jus. Maar natuurlijk ook ideaal voor dat lekker gekookte eitje op zondagochtend. Een steelpan is essentieel in elke pannenset. Voorzien van een ergonomisch gevormde handgreep. Eindelijk een greep die niet los gaat zitten na verloop van tijd. De siliconen bekleding zorgt ervoor dat de pan goed in de hand ligt. De wanden en de bodem van de pan zijn extra dik voor een gelijkmatige verdeling van de warmte en de beste kookresultaten.

Gemaakt van aluminium met zeer hoge legering en een stalen bodem voor  een energie-efficiënte verspreiding van de warmte. De warmte kan makkelijk worden geregeld zodat het voedsel niet aanbrandt of aankoekt. Dankzij de gladde, slijtvaste Ecoshield antiaanbaklaag heb je bij het koken weinig tot geen vet nodig. De steelpan / sauspan is makkelijk schoon te maken. De bijzondere anti-aanbaklaag is vrij van gevaarlijke materialen en daarom gezond voor mens en milieu

Ervaar de unieke eigenschappen:

  • Geschikt voor gas, inductie en alle andere warmtebronnen
  • De steelpan / saupan met deksel kan zelfs in de oven
  • Unieke antiaanbak laag die ook bij intensief gebruik niet slijt 
  • Gemakkelijk schook te spoelen onder hete kraan
  • Volledig gifvrij en antiallergeen
  • Licht in gewicht ; 560 gram
  • Duurzaam geproduceerd in Italië

De bijpassende deksel is van glas en sluit perfect om de pan, dankzij de stalen ring. Voorzien van een ventiel en siliconen greep met geintegreerde lepelsteun. De kleine steelpan / sauspan met deksel is vaatwasserbestendig.

De set is geschikt voor gebruik in de oven!

 

Technische specificaties

Artikelnummer
1953D
Artikel EAN nummer
7428475400041