• pannen-set-anna.jpg

Primecook - Pannenset Anna - braadpan Ø 28 cm en koekenpan Ø 24 cm incl. deksels

SET-Anna

Primecook 'Anna' pannenset met 28 cm braadpan/hapjespan en 24cm koekenpan met bijbehorende glazen deksels. Deze hoogwaardige en duurzame antiaanbakpannen beschikken over de nieuwe ECOSHIELD-coating zonder PTFE, PFOA of nikkel. Deze speciale coating maakt het mogelijk om de smaak van voedsel te verbeteren en het gebruik van oliën of vetten tijdens het koken te verminderen. 100% NIET-GIFTIG, zeer goed bestand tegen krassen, waardoor uitstekende prestaties worden gegarandeerd.

De anti-aanbaklaag is ultraglad, en vormt het beste alternatief voor teflon. Zelfs bij hoge temperaturen kunt u verantwoord stoven, bakken en braden, zonder risico op schadelijke dampen. Daarmee vormt deze voordelige pannenset van twee populaire Primecook pannen met deksels een duurzame en gezonde keuze.

Bespaar 11%!

€ 152,35 incl. BTW € 134,99 incl. BTW

Primecook pannenset Anna
De Anna pannenset is leent zich goed voor het bereiden van de meest uiteenlopende gerechten.

De pannenset bestaat uit 2 pannen met glazen deksels, die elkaar maat goed aanvullen en op elkaar zijn afgstemd. In de koekenpan passen 3 stukken vlees. De braadpan of hapjespan sluit hier precies  op aan. Hierin kook je voldoende aardappelen, rijst, pasta, noedels, risotto, groenten of saus. Daarnaast kun je in deze pan voldoende soep maken voor 3-4 personen. Beide producten zijn compatibel met alle kookoppervlakken: inductie, gas, elektrisch, glaskeramiek. De pannen kunnen zelfs in de oven worden geplaatst (tot 230°C). 

Ze zijn eenvoudig en snel schoon te maken, zijn gemaakt van 100% recyclebaar koudgesmeed aluminium en hebben ergonomische, geklonken roestvrijstalen handgrepen die een stabiele grip garanderen. De slijtvaste siliconen beschermlaag voorkomt verbranding. Gebruik van pannenlappen is niet nodig. De glazen deksels zijn voorzien van een praktische knop die tevens als lepelhouder fungeert tijdens het koken, zodat je werkoppervlak schoon blijft. De deksels hebben een perfecte pasvorm en sluiten naadloos aan op groene braadpan en koekenpan die deel uitmaken van de befaamde Smeralda-lijn.

PRIMECOOK-producten worden volledig in Italië ontworpen en vervaardigd.