Primecook - Pannenset Anna - braadpan Ø 28 cm en koekenpan Ø 24 cm incl. deksels

SET-Anna

De Primecook 'Anna' pannenset met 28 cm braadpan/hapjespan en 24 cm koekenpan met bijbehorende glazen deksels en is zeer geschikt voor inductie. Deze hoogwaardige en duurzame antiaanbakpannen beschikken over de nieuwe PFAS-vrije ECOSHIELD-coating zonder PTFE, PFOA of nikkel. Deze speciale coating maakt het mogelijk om de smaak van voedsel te verbeteren en het gebruik van oliën of vetten tijdens het koken te verminderen. Gegarandeerd gifvrij. De anti-aanbaklaag is zeer goed bestand tegen krassen, waardoor uitstekende prestaties en een lange levensduur worden gegarandeerd. Ecoshield is het beste alternatief voor teflon.

De anti-aanbaklaag is ultraglad en houdt ook na vele jaren zijn bijzondere eigenschappen. Zelfs bij hoge temperaturen kunt u verantwoord stoven, bakken en braden, zonder risico op schadelijke dampen. Daarmee vormt deze voordelige pannenset bestaande uit twee zeer populaire Primecook pannen met deksels een duurzame en gezonde keuze. Wist u dat u deze pannen gewoon in de oven kunt gebruiken? Bijvoorbeeld om de gerechten warm te houden. De met siliconen beklede hangrepen zijn hittebestendig en zullen niet smelten.

De comfortabele greep, die stevig zit vastgeklonken, wordt niet heet en geeft de pannen een veilige en goede grip. Vanzelfsprekend worden Primecook pannen duurzaam geproduceerd en zijn ze ontworpen voor een zeer lange levensduur. Pannenset Anna is een populaire pannenset om mee te beginnen. Dankzij een korting van 13% is deze pannenset nu ook nog eens extra voordelig.

Zoekt u een bijzonder eindejaarsgeschenk, kerstpakket, relatiegeschenk, of wilt u een geliefde verrassen? Kies dan voor de personaliseerbare pannenset Anna met opdruk naar wens.

Bespaar 11%!

160,25 incl. BTW 139,90 incl. BTW

Primecook pannenset Anna
De PFAS-vrije pannenset bestaande uit een braadpan/hapjespan en koekenpan met deksels, leent zich goed voor het bereiden van de meest uiteenlopende gerechten. Duurzaam en gezond!

De pannenset Anna bestaat uit 2 pannen met glazen deksels, die elkaar goed aanvullen en op elkaar zijn afgestemd. De koekenpan 24 cm is licht van gewicht, compact en geschikt voor kleinere hoeveelheden. De braadpan of hapjespan c.q. stoofpan is groter, nl. 28 cm. Hierin kook je voldoende aardappelen, rijst, pasta, noedels, risotto, groenten of saus. Daarnaast kun je in deze pan voldoende soep maken voor 3-4 personen. Beide pannen geschikt voor alle kookoppervlakken: inductie, gas, elektrisch en keramisch. De pannen kunnen zelfs in de oven worden geplaatst (tot 230°C). 

Ze zijn eenvoudig en snel schoon te maken. Afspoelen onder de hete kraan volstaat. De pannen mogen in de vaatwasser. De pannenset Anna is als alle Primecook pannen gemaakt van 100% recyclebaar koudgesmeed aluminium en hebben ergonomische, geklonken roestvrijstalen handgrepen die een stabiele grip garanderen. De slijtvaste siliconen beschermlaag voorkomt verbranding. Gebruik van pannenlappen is niet nodig. De bodem is van staal en dat maakt de pannenset Anna tot een ideale set voor energiebesparend inductie-koken. De glazen deksels zijn voorzien van een praktische knop die tevens als lepelhouder fungeert tijdens het koken, zodat het werkoppervlak schoon blijft. De deksels met ventiel hebben een perfecte pasvorm en sluiten naadloos aan op groene braadpan en koekenpan die deel uitmaken van de befaamde Smeralda-lijn. 

PRIMECOOK-producten zijn volledig in Italië ontworpen en vervaardigd. 

Technische specificaties

Artikelnummer
SET-Anna
Artikel EAN nummer
7428470646208