Primecook - Pannenset Elena, 3 koekenpannen van 20, 24 en 28 cm met deksels

SET-Elena

Primecook Koekenpannenset Elena.
De koekenpannenset Elena bestaat uit drie pfas-vrije koekenpannen met antiaanbaklaag, 20, 24 en 28 cm, en bijbehorende glazen deksels. De pannen zijn voorzien van de nieuwe ECOSHIELD coating zonder PTFE, PFOA en NIKKEL. Deze speciale coating maakt het mogelijk om de smaak van voedsel te verbeteren en het gebruik van oliën of vetten tijdens het koken te verminderen - 100% NIET-GIFTIG. De gladde anti-aanbaklaag maakt aanbakken onmogelijk. Dankzij een optimale hittebestendigheid en slijtvastheid gaan deze pannen bijzonder lang mee. Ze liggen stevig in de hand dankzij de geklonken handgrepen bekleed met dikke hittebestendige siliconen. De grepen worden niet heet. De koekenpannen zijn relatief licht in gewicht en daardoor voor iedereen goed hanteerbaar. De uitstekende warntgeleiding van de stalen bodem en aluminium wanden garandeert uitstekende prestaties. Zeer geschikt voor energiezuinig bakken op inductie. Gezond koken begint bij deze Primecook pannenset die echt vrij is van giftige stoffen.

Deze handige pannenset is nu extra voordelig. Zoekt u een origineel huwelijksgeschenk, eindejaarsgeschenk of relatiegeschenk, kies dan voor de personaliseerbare pannenset Elena en voorzie de pannen van een opdruk die u bedenkt.

Bespaar 14%!

220,85 incl. BTW 188,90 incl. BTW

Alle pannen uit deze koekenpannenset Elena kunnen worden gebruikt op alle warmtebronnen en kookoppervlakken: inductie, gas, elektrisch of glaskeramiek. De pannen kunnen zelfs in de oven (tot 230 graden celcius).

Ze zijn eenvoudig en snel schoon te maken dankzij de ultragladde bodem waar niets aan kleeft. De duurzame koekenpannen zijn gemaakt van 100% recyclebaar aluminium en hebben een ergonomische, geklonken roestvrijstalen handgreep, voorzien van siliconenrubber, die een stabiele grip garandeert en het risico op brandwonden elimineert.

De deksels zijn voorzien van een ventiel en praktische knoplepelhouder die keukengereedschap vasthoudt tijdens het koken, zodat je werkoppervlakken schoon blijven.

PRIMECOOK koekenpannen worden volledig in Italië ontworpen en geproduceerd. Ze zijn ontworpen en gemaakt voor jarenlang kookplezier. Gezond koken begint bij Primecook!

Technische specificaties

Artikelnummer
SET-Elena
Artikel EAN nummer
7428478188830