Primecook - Pannenset Elena, 3 koekenpannen van 20, 24 en 28 cm met deksels

SET-Elena

Primecook Koekenpannenset Elena.
De koekenpannenset Elena bestaat uit drie koekenpannen met antiaanbaklaag, 20, 24 en 28 cm, met bijbehorende deksels, inclusief de nieuwe ECOSHIELD coating zonder PTFE, PFOA en NIKKEL. Deze speciale coating maakt het mogelijk om de smaak van voedsel te verbeteren en het gebruik van oliën of vetten tijdens het koken te verminderen - 100% NIET-GIFTIG, zeer goed bestand tegen waardoor uitstekende prestaties worden gegarandeerd, zelfs bij hoge temperaturen, zonder te roken.

Bespaar 14%!

210,35 incl. BTW 179,99 incl. BTW

Alle pannen uit deze koekenpannenset kunnen gebruikt worden op alle warmtebronnen en kookoppervlakken: inductie, gas, elektrisch, glaskeramiek en de oven (tot 230 graden celcius).

Ze zijn eenvoudig en snel schoon te maken, zijn gemaakt van 100% recyclebaar aluminium en hebben een ergonomische, geklonken roestvrijstalen handgreep die een stabiele grip garandeert en het risico op brandwonden elimineert.

De deksels zijn voorzien van een praktische knoplepelhouder die keukengereedschap vasthoudt tijdens het koken, zodat je werkoppervlakken schoon blijven.

PRIMECOOK koekenpannen worden volledig in Italië ontworpen en geproduceerd.