Primecook - Pannenset 'Giulia' - 14-delig

SET-Giulia

Primecook pannenset Giulia
Een goede en gezonde keuze is de 'medium' pannenset Gulia. Een hoogwaardige en uitgebalanceerde pannenset met de meest gebruikte pannen. Prima geschikt  voor een tweepersoonshuishouden of een klein gezin. Natuurlijk zijn de pannen volkomen vrij van pfas en bij uitstek geschikt voor inductie. Ze kunnen zelfs in de oven! Deze uitgekiende pannenset bestaat uit:

 • 1 koekenpan 24 cm zonder PFAS
 • 1 koekenpan 28 cm zonder PFAS
 • 1 steelpan 20 cm zonder PFAS
 • 1 hoge kookpan 24 cm zonder PFAS
 • 1 braadpan / hapjespan 28 cm zonder PFAS
 • 1 glazen deksel 20 cm
 • 1 glazen deksel 24 cm
 • 1 glazen deksel 28 cm
 • 1 nylon omschep/opschep lepel
 • 1 nylon soeplepel
 • 1 nylon vlakke grijper
 • 1 nylon (precisie)tang
 • 1 bakspaan
 • 1 schuimspaan

De Giulia-pannenset bestaat uit pannen met een ultragladde en uiterst effectieve antiaanbaklaag, ontwikkeld door Primecook: ECOSHIELD zonder PTFE, PFOA, nikkel en andere stoffen die schadelijk zijn voor de mens en zijn omgeving. Deze antiaanbaklaag is 100% veilig en NIET GIFTIG. Een belangrijk pluspunt is dat de antiaanbaklaag ook nog eens zeer goed bestand is tegen krassen en slijtage. Vervang nu uw giftige teflon-pannen door een set gezonde pannen met meer dan uitstekende prestaties. Zelfs bij blooststelling aan de hoogste temperaturen komen er geen giftige dampen vrij; deze zitten er eenvoudigweg niet in. Helaas is dat bij de meeste merken niet vanzelfsprekend. De dikke aluminium wanden met een zuivere samenstelling en de stalen bodem zorgen voor een optimale en gelijkmatige verdeling van de warmte. Dat leidt tot een beter kookresultaat en smaakvolle gerechten. Zelfs wanneer geen olie of vet wordt gebruikt. Het maakt het koken en bakken bovendien energiezuiniger.

De pannen zijn niet te zwaar en liggen lekker in de hand, dankzij handgrepen die niet heet worden.

Deze complete pannenset met toebehoren is ook leverbaar als personaliseerbare pannenset Giulia. Dat geeft u de mogelijkheid om alle pannen te laten voorzien van een opdruk naar wens. Een naam, een spreuk, een wens... alle wat u kwijt kunt in twee regels tekst is mogelijk. Een bijzonder waardevol relatiegeschenk of kerstcadeau bijvoorbeeld.

Bespaar 15%!

410,00 incl. BTW 348,50 incl. BTW

Primecook pannen, voor elke warmtebron
De pannen uit deze pannenset zijn geschikt voor alle hittebronnen: inductie, gas, elektrisch, keramisch en zelfs de oven (tot 230° celcius).

Alle Primecook-pannen zijn eenvoudig en snel schoon te maken, dankzij de coating waar zich niets aan hecht. PFAS (PFTE, PFOA en GenX) komen nog in veel pannen voor, maar zijn schadelijk voor de gezondheid en ons milieu. Primecook pannen bevatten gegarandeerd geen schadelijke bestanddelen. Daarnaast zijn de pannen duurzaam geproduceerd binnen Europa (Italië).

Het gebruikte aluminium, maar ook de siliconen zijn 100% recyclebaar. De pannen in pannenset Giulia zijn uitgerust met ergonomisch gevormde, roestvrijstalen handgrepen die onwrikbaar zijn vastgeklonken en ook na vele jaren nog steeds zullen vastzitten. Dankzij de dikke siliconen bekleding liggen ze stabiel in de hand en worden ze niet heet. Primecook pannen zijn ontworpen om er een leven lang plezier van te hebben.

De drie deksels in deze pannenset zijn uitgerust met een praktische lepelsteunknop, om de lepels op te laten rusten tijdens het koken, zonder het werkoppervlak vuil te maken.

De 6 bijbehorende accessoires zijn onmisbaar in de keuken. Deze toebehoren zijn gemaakt van 100% recyclebaar nylon en vormen geen enkele belasting voor de antiaanbaklaag.

Alle producten zijn volledig in Italië ontworpen en vervaardigd. Waarom is dat belangrijk? Omdat nergens anders zoveel waarde wordt gehecht aan de echte smaak van voedsel en het bereiden van eerlijk en gezond eten in Italië onderdeel is van het dagelijks leven. Het is de cultuur. Daarbij horen pannen die aan de hoogste eisen voldoen. En dat is wat deze pannenset doet.

Technische specificaties

Artikelnummer
SET-Giulia
Artikel EAN nummer
7428470259194